Ur funktion 

Har för en liten stund sen kommit hem efter att ha lämnat av Joel på förskolan. Han ville verkligen inte dit idag då dom skulle ha gympa och han hatar o duscha just nu så tror mest de var det som satte stopp för det mesta. Sa till både han och personalen att låt han få duscha hemma istället då, så att han inte känner sig tvingad till det för då blir det bara värre.

Sedan trodde han att han skulle vara på eken, den andra avdelningen som ligger i en byggnad på andra sidan. Vi vet inte vad det är som har hänt men han avskyr den sidan och börjar alltid gråta när han vet att han ska dit. Har säger inget om att något har hänt där, därav skulle man ju annars få veta vad det var som gjorde att han avskyr den sidan så mycket.

Men icke.

Det brukar ju oftast gå över så fort jag åkt och han har börja lekt för sedan får jag knappt hem honom sen vid hämtning.

Jag skulle egentligen gått till tandläkaren idag eller hygienist men har så fruktansvärt ont i magen, spelar ingen roll om jag äter eller vilar, det kommer i vågor och gör ont framförallt mellan revbenen och mitt i magen. Vet inte vad det beror på men det suger musten ur mig också och blir väldigt orkeslös.

Så ska ändå försöka få lite plugg gjort innan jag ska hämta Joel igen och sedan vila lite.

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,