Tystnaden

Ja det har ju varit lite tyst här dom senaste två dagarna åtminstone, men det har varit mycket jobb, samt så hade jag häromdagen en cysta som sprack igen och behövde vila och hålla tummarna att det skulle ge med sig.

Hatar när jobbet kommer emellan sådana händelser och att jag måste avbryta mitt jobb.

Men nu är det bra iallafall och känner av det ytterst lite men inget farligt.

Livet rullar på här hemma som vanligt, jobb, Joel, jobb,Joel, jobb och sedan försök till kvalitetstid med J. Vi måste se till att komma iväg någon kväll bara han och jag, typ bio och middag ute skulle ju inte sitta fel.

Idag annars så tar vi det lugnt, en söndag hemma med familjen. I morgon är det liksom jobb igen som gäller men efter ska jag in till stan en sväng och lämna en overall som inte Joel kan ha längre som en tjej skulle få istället.

Bättre att den kommer till användning istället för alla hans urväxta kläder ligger nere i källaren i kartonger.

Sedan måste jag hitta vår tv dosa till sovrummet som är helt borta, vi båda har sett den men kommer inte ihåg vart den har tagit vägen.Någonstans ligger den ju.

Ja, så ser vår dag ut idag. Hur ser er ut?

Just ja Joel har för övrig på tal om ingenting lärt sig göra slängkyssar, visserligen med nappen i munnen när vi gjort det mot honom, ska testa när han inte har den i munnen också. Men så jävla söt man kan vara, älskade lilla orkan.

Gillar

Kommentarer