Tittar in igen

Ibland glömmer jag av helt att ens gå in här, speciellt nu här innan jul också så har jag blivit ännu virrigare än tidigare. Julstök och jobb + barn sen går liksom nätt och jämt samman. Man hinner inte med så mycket mer. Joel var ju dålig härom veckan så trodde vi skulle behöva ställa in att gå på min svägerskas sambos 30-års fest i lördags, men tack och lov blev han bättre, jag däremot har råkat ut för det igen, men trots hals ont och feber så har jag tagit mig och jobbat ett 3-timmars pass ändå idag. Hos den kunden är det aldrig någon hemma så jag får alltid jobba ostört.

Det blir så jäkla tajt med tid bara att jobba så här på morgon då jag och J byts av i dörren här hemma. Så han hinner komma någon minut försent till jobbet på grund av detta. Det är verkligen nackdelen med att båda försöker jobba medan Joel fortfarande måste vara hemma.

Vi fick ingen dagisplats nu i Januari, det saknas 250 platser i Uppsala!!!! Jippie liksom, vi har ändå tur som kan bolla så här med våra jobbtider så vi får det att gå ihop men många föräldrar har ju inga föräldrardagar att ta ut och kan inte jobba så som vi gör, så vad ska dom göra?

Men det blir hur som helst lite stressigt även för oss.

Väl här hemma fick jag nyligen hem pappas julklapp och har sen gjort lite lunch och en kopp kaffe och lagt mig sedan i sängen, är man sjuk så tar man till alla sköna medel för att må bättre, då som att äta soppa i en skön säng.(Jag lovar att jag inte spiller, har en bricka.)

Joel somnade nästan på en gång efter att jag kommit hem, lite ledsen att pappa åkte. Men efter lite lek så tänkte han på annat sen. Älskade unge, sedan somnade han med sin lilla delfin som han fick av granntjejen i julklapp.

Vad gör ni idag?, hoppas allt är bra med er :)

(denna bild fick bli årets julkort)

Gillar