Tar napp ÄNTLIGEN!!

Tog bara 10 månader men NU tar herr junior nappen😅
Och nu släpper han den inte.
Jag har ju saknat lite att han skulle ha napp just lättare tröstning eller i bilen är den en räddare då Joel brukar bli rastlös och han blir hel nöjd när nappen sitter i munnen nu under bilfärd.

Han hade ju napp dom första två månaderna på neo för att underlätta hans andningshjälp så ingen luft från cpapen skulle smita ut ur munnen och göra så att syresättningen skulle minska.

Men efter att vi kom till Uppsala från Huddinge vägrade han napp i princip och inte velat haft det sen dess.
Jag har provat 5-6 olika sorters nappar men han har inte velat ta någon av dom ändå, han kunde suga på den men den åkte alltid ut då han inte kunde hålla den i munnen.
Så jag gav upp och tänkte "aja det är väl bara bra egentligen".
Men var orolig att han skulle ta tummen istället.
Vet att tumme brukar vara mycket svårare att vänja av än napp (sög på tummen själv när jag var liten och slutade inte förrän jätte sent)

Men i söndags när jag och syrran skulle till Jenny för att fylla på fransarna ( det var dessutom min födelsedags present från syrran att hon skulle stå för min franspåfyllning)
😍

Men iallafall när jag skulle plocka upp henne på stationen innan så började Joel skrika och gråta trots nyligen vaknat och ätit.
Så i all hast så grävde jag i väskan på jakt efter en snuttefilt och hittade en napp jag lagt i sidofacket i "just in case" han kanske ville ha napp.

Tänkte "aja testar väl, han spottar väl ut den som vanligt men det är väl värt att prova ändå".
Och tror ni inte ungen tar den med glädje och somnar sedan med den i munnen tuttande.
Helt förvånad och trodde verkligen inte mina ögon så började jag böla
😂inte så högt att han skulle vakna men haha mammahormonerna sitter kvar lite tror jag, eller så är man bara extra blödig 😅

Så nu kan jag sy en sån där napphållare till han med, och använda den jag köpte förut, en jätte fin ljusblå med märket Petit Royal Premium Quality
😊

Det roliga nu är att han tar alla olika sorters nappar jag köpte men dom är lite små då dom är från 0-6 mån, dessa som han har nu är Mam's från 6 mån😅

Gillar