Svåra tider

Det är det för väldigt många just nu och det är riktigt hemsk. När ska detta ta slut?

Jag hade ju en släng av något skit förra veckan ordentligt och är fortfarande ganska trött.

Det som jag har hoppats på länge är att Joel ändå ska klara sig, barnen klarar ju av sjukdomar generellt bättre än oss vuxna, inte i allt så klart men i mycket.

Men nu kom dagen, inatt började han andas lite konstigt och hostade till lite konstigt, gick upp och hämtade hans inhalering och körde den två gånger med båda sprayen han har. Det lär sedan lite bättre men han vart väldigt slö.

Så tänkte att han får stanna hemma så kan jag ha koll på honom. Joel är annars en kille som vaknar runt 7:30 - 8:00 oavsett sjuk eller inte och har ändå energi o är glad på morgonen. Inte idag, han både sov till strax efter 10 och han var riktigt slö och inte alls glad.

Utan han kröp upp i soffan direkt när han kom upp. Så jag får se hur dagen artar sig om han piggnar på sig eller inte. Hoppades ju att denna dag inte skulle komma när man behöver vara mer på jobbet nu än någonsin.

Man blir ju lite extra orolig nu i dessa tider, Joel är ju frisk och har bättre immunförsvar nu, men det är ju fullt inte lika starkt som alla andras, plus att han har astman också. Jag håller verkligen tummarna att detta är bara något litet.

Gillar