Sushi lunch & nya bhar

Hallå :)


Både idag och i morgon ska är Joel ledig från förskolan då dom ska ha planeringsdagar. Inte mig emot att få rå om min lilla gris några dagar själv.

Idag har vi tagit oss in till bolands city, är så tacksam över min svärfar som låter mig låna hans bil som har automat och då jag kan köra med vänster foten istället för höger foten som fortfarande gör riktigt ont. Var in igår för att gå igenom om varför den inte känns bättre och fick svaret att jag stött för mycket och att jag måste vila den mer. Dessutom var det inte senorna längs utsidan som i princip gått av utan ledbanden runt fotknölen om man kan säga så. Som tur är så har den inte gått av helt men jag har slitit av fibrerna runt om. Så om jag nu skulle trampa snett efter detta så kommer den gå av helt och det blir då operation. Det vill jag verkligen inte behöva göra.

Men iallafall jag och Joel lämnade tillbaka ett par strumpor som vi köpte förra veckan när vi var in och handla allihop, det var fel storlek så jag bytte ut dom och köpte ett par andra i hans storlek. Jag köpte dessutom två bya bh:ar för 50;- styck. Sista storleken dessutom så vilken tur man kan ha ibland. Det behövdes. Dom flesta töjdes ut när Joel kom till världen och sedan har byglarna hittat ut och sticker mig. Så dom har jag kasserat. Så nu hälsar jag två nya välkommen till bh lådan.

Efter handlingen tog jag en sväng förbi Sushi of sweden och köpte med mig lunch hem, sedan en sväng för att köpa lite god lunch till Joel med. Vi åt på altan trappan när vi kom hem och sedan var det läggdags för hans del.

Jag sitter nu ute på soffan och bara njuter av det fina vädret.Vad gör ni idag? :)

Gillar