Sjukstugan fortsätter...

God morgon.


Joel är fortfarande hemma från förskolan på grund av ögoninflammationen som bara har blivit värre, stackarn. Även det andra ögat är inflammerat nu också och han ser knappt något alls på det ögat. Det högra ögat som han råka ut först att få inflammationen på ser han på men det är väldigt kletigt runt ögonfransarna på den sidan.

Vi får se hur det blir mot kvällen men än så länge ser det inte ljust ut för honom att få gå till förskolan denna vecka och jag som trodde det var på väg att vända häromdagen så tackade ja till ett arbetspass på akademiska på fredag kväll, men om jag måste ha Joel hemma den dagen ändå så måste jag ringa och säga att jag måste vabba ändå.

Känns ju som att han inte kommer bli bättre helt tills dess, dessutom vaknade jag upp med ond hals, jag har verkligen inte tid att vara sjuk så måste till affären trots Joels inflammation och handla, och då tänkte jag passa på att handla allt för att lindra och hålla tillbaka en förkylning så mycket som det bara går, några tips?

Jag försöker få i Joel mat mm också men han är inte så hungrig och vill inte äta, om det har med hans förkylning också o göra kanske.

Hoppas att det beror på det bara,

Nu har jag bara honom i två dagar till, sedan ska han till sin pappa i två veckor under sommaren, och efter dessa två veckor får jag honom två veckor och då tänkte vi dra till Dalarna.

Men ja idag får bli en lugn dag för oss båda och kurera oss så gott det går.

Vad gör ni idag?

Gillar