Sjukstuga

Kanske inte den bästa starten på denna måndag. Joel har varit lite små snorig sedan igår och hostig och idag bröt det ut ordentligt, eller snarare under natten. Ungen var varm och alldeles in snorad under näsan så tänkte att han får vara hemma och vila idag.

Jag känner mig inte heller helt kry i kroppen och har inte gjort det under hela helgen. Mått lite mysko, mått illa och känner mig slö. Så länge jag har ätit något har det gått bra, men när jag ätit klart så börjas det igen. Riktigt konstigt.

Men annars idag börjar jag en ny kurs och en ny del av min utbildning som undersköterska och det är kursen Psykiatri 1. Ska bli spännande på ett sätt att sätta sig in i denna del. Får se hur mycket jag kan få gjort idag bara med lillen hemma. Han har håller sig precis under feber strecket, så håller tummarna att han håller sig där och inte stiger över det.

Man kan ju kanske hålla tummarna att han vill vila i sängen och sova en liten stund, jag menar sova är ju ändå den bästa medicinen som finns. Frågan är bara hur han ställer sig till den frågan då han i detta nu sitter på sin gåbil och gasas och ropar "bruuuuuuumbruuum!"

Vi får väl se.

Vad gör ni idag? håller ni er friska som också har småbarn på förskolan så här i början av teminen?


(min och Joels lilla försök till pussbild igår, ungen är så jäkla snabb undan efter) xD

Gillar