Sjukskriven och minusgrader

God morgon.

Joel tyckte han skulle vakna vid 7 idag så gick upp och testade ge han en flaska och se om han ville somna om igen efter, jodå 20 minuter var han tyst, sen hör man hur han virvlar runt i sin säng och skrattar. Bara att ta upp honom då.

Jag jobbade ett kort pass igår som barnvakt och är nu sjukskriven i en vecka.
Mina leder som jag haft ont i över 1,5 månad nu har bara blivit värre och värre och börjar rubba min sömn om nätterna då jag vaknar upp med smärta i knän och axel.
Kan inte gå i trappor eller köra bil längre så bra utan en extrem smärta i knäna. (Känner mig som en 80-åring som har svårt att gå)

Går på Naproxen mm men inget hjälper.
Ska träffa en sjukgymnast i morgon och se om jag kan få lite tips och hjälp men har även kontaktat Vc igen eftersom det blivit värre sen sist.
Det har börjat gå ner i armarna och i benen nu dessutom vilket känns obehagligt så får se vad dom säger.
Fick lite tips på att testa på akupunktur också och att jag ska gå till en kiropraktor. Så ska testa det också. Man har kommit till ett stadium nu när man gör vad som helst för att det ska gå över.

Hoppas verkligen det släpper nu!

Annars idag så blir det en lugn hemma dag för mig och Joel. Hade tänkt trotsa kylan och gå en promenad med orkanen i vagnen så vi båda får se lite annat.
Känns dessutom bättre så länge jag rör mig lite än att jag sitter still.

J kan passa på att jobba denna vecka och en del nästa så vi blir nog ensamma ganska mycket så får försöka hitta på så mycket som vi kan och orkar här hemma.

Hoppas ni får en fin dag
❤️

Gillar