Riksbygden= Puckon!

Att ha tvättid där vi bor är både bra och dåligt, bra på grund att det är lätt att få tider nära inpå men det dåliga är att du bara får ha en tvättid per veckan och då har man bara 3 timmar på sig att tvätta,lägga in i torktumlaren/torkrummet.

Det roliga är att vi hinner ju tvätta allt vi ska ha tvättat, men eftersom vissa eller dom flesta klädesplaggen man äger inte tål att torktumlas så måste man ju hänga upp dom på tork i torkrummet och just detta torkrum,,,VARFÖR FINNS DEN????

Kläderna hinner ju inte bli torra på 1,5 timme där, så min fråga är,,varför köper dom inte in ett torkskåp istället eller två stycken det torkar ju fan så mycket snabbare då när det är minskat utrymme för varmluften att röra sig, det här jäkla rummet är ju skit stort!!!

Puckon rent ut sagt!

Måste ta och inhandla ett tvättställning att kunna ställa upp här i lägenheten eftersom så här blir det varje gång vi tvättar.

Det skulle ju vara skillnad om man hade flera timmar, då hinner det ju säkerligen torka, men med så här få timmar så är det ju omöjligt😥

 

Gillar

Kommentarer