Premier Nail kit

För ett år sen eller lite mer så var jag och syrran på gränby och fastnade såklart i ett sånt där försäljningsbås där dom lockar dit kunderna.

Syrran gick dit först och så gick jag också fram för att kolla vad det var, det handlade om ett nagelkit från Premier by dead sea, beautifying nail kit.

Jag är ju alltid tveksamma till dessa saker men vi gav det en chans och vi vart faktiskt ovanligt överraskade över resultatet, istället för att köpa ett klarlack så använder man bara två sorters filer.

Jag skojar inte men naglarna blir helt blanka som om jag hade ett klarlack över dom + att dom blir helt lena och inte lite ojämna och spröda. Bilden längst ner är resultatet efter filerna och övre är den andra handens ogjorda.

I detta kit ingick det nagelolja, handkräm /bodylotion, en grov fil, två fin filer som gör det blanka + 2 refiller på dom.

Så jag kan faktiskt rekommendera detta, nu vet jag inte vart dom säljer detta i för butiker men ni kan annars köpa det HÄR , där kostar det visserligen en del, jag och syrran lyckades deala ner oss rejält kan jag säga (försäljaren i mig).

Gillar

Mest lästa