Nya inlägg

  Paket hemma

  Vilken dag det varit. Hade ett jätte lugnt arbetspass idag och efter det så åkte jag och handlade lite samt var tvungen att tanka bilen en del också innan jag åkte hem. Skulle ha hämtat ett paket som kommit från H&M men orkade inte och tänkte ta det nästa gång jag är i stan. Men J skulle in till stan tydligen och hämta paket och då frågade om han kunde ta mitt också i samma veva och nu är den hemma.

  Strumpor i överflöd finns det nu, så skönt! Dessvärre var det inga halkskydd under hans men det ska nog gå bra ändå.

  Joel har varit super pigg hela dagen och varit exakt överallt, nu på kvällen innan läggdags lyckades han hälla ur min kaffe kopp, dessa små ungar är både sjukt snabba och väldigt klåfingriga när det kommer till andras saker. Jag brukar alltid få gömma kaffe muggarna bakom gardinerna för att han inte ska se dom. Men denna gång lyckades han tyvärr också få det halvt över sig och soffan, tack och lov säger jag bara för att han håller mig sysselsatt så det alltid hinner kallna. Visserligen blev han rädd ändå när det vart blött. Och jag fick ändå hjärtat i halsgropen.

  Man kommer aldrig oroa sig över dessa små, hur ska det gå när han går på dagis och man inte har koll på honom hela dagen?Herre gud!

  Gillar

  Mest lästa