Nya skor för hela familjen

Efter jobb och förskola så åkte vi in till stan allihop och kollade på nya skor åt junior och mig. J behövde också ett par så tillslut blev det ändå ett par vanliga skor med foder och ett par fodrade stövlar åt Joel. Och sedan köpte jag dom kängor som jag spanat in. J hittade ett par likadana som mina typ men i beige färg och såklart herr modellen.

Så det blev skor till hela familjen. Nu är vi beredda på kalla höst dagar och vinter. Kanske kommer skaffa en riktigt varm jacka åt Joel om det blir riktigt låga minusgrader men det kan vänta en liten stund. Han kan ha den jacka jag köpte åt honom nyligen som har en del foder i sig. Ingen skaljacka iallafall.

Annars idag har jag jobbar ett mindre pass och sedan hem igen, Joel har som sagt haft en dag på förskolan och J har fixat det sista inför hans första arbetspass på det nya stället på måndag.

Nu kan jag slappna av i soffan till lite Wahlgrens värld kl 21:00.

I morgon vankas jobb hela dagen, sen tar vi helg och gör oss redo för en ny vecka med två inbokade läkarbesök för Joels del. Ena är ortopeden och den andra är 2,5 års kontroll på BVC. Får se hur det går.


Gillar