Ny barnstol

Efter många om o men så valde jag och J att vi skulle byta ut Joels bilstol den nästa på tur, han satt som en kratta i stolen och han började säga mer och mer att han inte satt bekvämt, så då valde vi att det var dags.
Jag vet att man inte ska vända ungarna förrän dom åtminstone är fyra eller är över den högre kanten på stolen med öronen. Joel var det på den fronten så då kände vi att vi kan vända honom.

Han ska inte behöva sitta så obekvämt tills han fyller 4.

Så nu köpte vi en ny Besafe stol och ungen är helt överlycklig och kom till förskolan dagen efter att vi installerat stolarna i bilarna och berättade för både pedagogerna och kompisarna att han hade fått en ny stol.

Sötunge!


Gillar

Kommentarer

twodaughters
twodaughters,
Hur lång är han? 😊 min tjej blir 4 i januari och vi har med tänkt att byta nu, hon är så lång och stor för sin ålder. 😅 så får syrran ta över hennes som snart växer ur babyskyddet
nouw.com/twodaughters
ThereseBackstrom
ThereseBackstrom,
Han är 99,9 eller något sånt, men dom ska helst vara någon meter eller 104 cm om jag inte minns fel. Men det känns så fel o se hur han sitter, för det ser inte bekvämt ut. Hur lång är hon då? 😃 Ja men det är ju perfekt då ju 😃
nouw.com/theresebackstrom