Nya inlägg

  Nojig?

  Alltså jag kanske är j*vligt nojig just nu men jag vet inte vad jag ska göra! Under dom senaste två veckorna har jag mått hur mysko som helst. Känner mig tröttare än normalt, har ingen som helst ork, ont i ryggen till och från, då långt ner mot svanken till, mådde illa som tusan för ca två veckor sen,ont i huvudet,haft lite smått ont i bröst/lungornas ställe,ont ner mot buken som kommer i etapper dom senaste dygnen och bara rent allmänt svullen. När jag mådde som värst med illamående trodde jag först att jag kanske var gravid så i panik tog vi ett test men som inte visade något (tack och lov) det skulle vara lite panik att vara det igen just nu iallafall.

  Det skulle ju ha varit rent typiskt min tur om jag vart gravid igen, nu har jag spiral så chansen är 1 % att man kan bli det ändå.

  Det skulle ju inte vara första gången dom här j*vla procenten är emot mig. Chansen att få ett extremprematur barn var om jag inte minns fel 0,3 eller 3 %. Det lyckades ju vi med. Chansen att få borrelia i samband med ett fästingbett är 1-2 % och ännu mindre om det drabbar nervsystemet. Det lyckades jag också med. För 5 år sen drabbades jag av en så kallad druvbörd (mola) där drabbas 1 av 1000, förstår ni min oro? Haha!

  Så ja det känns som att dom här små procenten dras till en och lyckas.

  Men ja jag vet inte vad det är för något knäppt denna gång med tanke på hur man mår. Det är säkert inget och jag nojar för mycket ,men allt detta under bara två veckor ungefär känns mysko!

  Vad tror ni?


  Gillar

  Mest lästa