Neonatalmottagningen

Idag i fick jag både samtal från jobbet och från Neo på akademiska.

Jobbet undrade om jag kunde jobba på tors fm men eftersom jag inte kan lämna Joel tidigare än 7 då förskolan öppnar då så kunde jag inte komma in senare men dom hittade en annan som kunde. Sedan ringde dom strax efter det och undrade om jag kunde jobba ikväll. Passet startar 13:30 och de ringde 12:20. Det tar för mig 40 min in till akademiska och då ska jag hitta parkering på det också, samt kolla om någon kunde passa Joel. Det bästa hade varit lillasyster men hon var på jobbet dessvärre så det gick inte.

Men som sagt sedan ringde Neo också.

Joel skulle ha gått på en uppföljning (5,5 års kontroll) i december men han blev sjuk och vi fick ställa in. När jag ringde för kanske 2 veckor sedan så hade dom inga nya tider förrän någon gång i mitten av februari men att dom skulle ringa om dom fick ett återbud. Och det hade dom fått nu, så vi har en tid i morgon för uppföljning.

Dom ska gå igenom lite hur mycket han har vuxit, och gått upp i vikt, om allt ser bra ut tal mässigt och motorik mässigt mm.Han är ju super duktig och jag är inte ett dugg orolig.

Men varje gång man träffar läkare eller sköterskor och diskuterar hela hans resa så får man en liten klump i magen över hur nära vi inte ens kunnat ha suttit där alls och utan Joel dessutom.

Trots den svåra starten i livet så har han briljerat på alla kontroller och får en massa beröm och stjärnor (eller andra saker).

Min lilla superhjälte.

Gillar