När pusslet börjar lägga sig

Dom sista dagarna denna vecka som varit, så har allt börja vända, allt känns helt toppen mitt humör är det bästa på länge, känner mig lycklig och glad och inte stressad för fem öre just nu.

Det var läääänge sen som jag kände så här, men man ska inte ropa hej än och tänka att nu kan du väl flytta tillbaka.

Jag måste verkligen känna att jag inte hamnar i denna svacka igen helt säkert innan jag tar det steget. Jag är en bra bit på väg och jag ser verkligen nu ljuset i tunneln. Jag har spenderat tid med vänner och med både J och Joel hemma hos J, ett ställe som jag ansåg som en jobbig plats och ett ställe jag egentligen inte ville vara på, men nu börjar jag sakna det väldigt mycket, allihop.

Jag känner mig mer som mig själv igen och alla redskap jag fått av psykologen som jag ska jobba med och göra börjar äntligen visa resultat igen som det började göra för ett tag sen innan jag hamna så här djupt i depressionen.

På ett sätt känns det ju tråkigt att det skulle kräva att jag flyttade men å andra sidan kanske detta var det som krävdes att behöva få det här lugna och att få vara ifred och kunna fokusera. Och när jag inte hade något annat ställe att vända mig till för att just få det så var nog detta det bästa som kunde hända för att jag skulle kunna komma tillbaka till mig själv igen.

Jag har redan märkt att ett par närstående redan sett skilland och hur jag låter så då känns det ju positivt att det inte är bara jag som känner det.

Äntligen!

Nu på fredag kommer Joel till mig igen och då får vi se hur jag mår och tar allt, när han är bra på att trycka på rätt knappar och stressa upp mig en del, om jag märker att jag inte påverkas lika mycket som innan så kan jag med säkerhet säga att det jag jobbar på verkligen funkar.

Heja mig, kan jag säga just nu!


Nu annars ikväll ska jag ha middag med en tjejkompis. Så kul!

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

Lösenordet @dearstress

nouw.com/marit98
ThereseBackstrom
ThereseBackstrom,

Lösenordet till vad?

nouw.com/theresebackstrom
MissMinnea
MissMinnea,

Va tråkigt att höra att du mått dåligt och haft det kämpigt, jag hoppas framstegen du och folk runt dig ser nu kommer fortsätta för dig ♥️ Jag har själv mått väldigt dåligt genom åren men en sak har jag lärt mig och det är att det viktigaste är att se till att inte ha människor runt sig som ger dålig energi eller stressar en och att lyssna på sin kropp. Styrkekramar ♥️

nouw.com/missminnea
ThereseBackstrom
ThereseBackstrom,

Tack snälla ❤️Ja men så ska det verkligen vara, har försökt göra mig av med så mycket negativa människor runt mig och sådana som kräver enorm energi 😩

nouw.com/theresebackstrom