När allt tar längre tid

Det är en sak som man märker när man får bebis, att ALLT tar så mycket längre tid, man måste planera i varje liten detalj när man ska iväg.

Har man flaska, ersättning, vatten, extra blöjor, leksaker, filt, extra kläder?

Jag får panik om jag glömt en av dessa, men å andra sidan kan man alltid isåfall springa in på en affär och köpa det om det verkligen krisar och inte kan vända tillbaka hem igen.

Men det är verkligen så att när vi t,ex ska till sjukhuset på ett besök med Joel och jag är själv, jag måste verkligen starta med att åka en timme innan minst före mötet.

Och då ska jag också ha hunnit packa allt innan.

När vi häromdagen skulle till sjukhuset hos sjukgymnasten och skulle vara där 9 så åkte vi kvart i 8 och gick upp halv 7.

Och då hade jag ändå packat ner allt dagen innan så det var klart och det då var bara att klä på honom och mig och sedan ge mat och sen bara att åka.

Tiden försvinner verkligen sjukt snabbt och man stressar mer känner jag med barn.

Så när jag ska iväg så måste jag verkligen planera in exakt när jag ska göra vad, kommer det något oplanerat blir jag lite stressad över om jag hinner med det.😓

Någon mer som känner igen sig?

Så idag är en sån dag vi bara stannar hemma, tar det lugnt och bara myser tillsammans, en lugn och skön dag, speciellt när det är svinkallt ute, då det är -17 grader får Joel inte gå ut på grund av hans lungor inte kan ta sån kall kylig luft bra.

Nu vaknar lillen där inne så det är bäst att hämta han


Gillar