My head is spinning


Det vart en dag hemma som jag inte hade rĂ€knat med😞 

Vaknade i morse runt 5 tiden i morse av att jag hade jĂ€tte ont i skallen sĂ„ gick upp för att hĂ€mta lite vĂ€rktabletter att ha bredvid sĂ€ngen ocksĂ„ sĂ„ jag hade om jag skulle behöva ta en till alvedon. 

Efter kanske nĂ„gon timme nĂ€r jag fortfarande lĂ„g ned (skulle inte upp förrĂ€n nĂ„gon timme senare) men iallafall nĂ€r jag lĂ„g ned sĂ„ jag skojar inte men hela skallen snurra, det kĂ€ndes som att man verkligen Ă„kte karusell eller bergochdalbana eller möjligen nĂ€r det kan snurra i skallen om man druckit för mycket.

Men nu helt nykter och allt snurrar verkligen, man blir mer och mer illamĂ„ende (inte sĂ„ konstigt)😒 

Var tvungen att springa in pÄ toan och sitta dÀr utifall man skulle behöva spy, skönt nog sÄ behövde jag aldrig det men tÀnkte ta med en hink att stÀlla bredvid sÀngen utifall jag inte skulle hinna till toan.

NÀr man sen reser sig hÄller man pÄ att tappa all balans och var pÄ vÀg in i elementet inne i badrummet sÄ taskig balans hade jag.

SKITLÄSKIGT!

DĂ„ var nog klockan nĂ€rmare halv 7 sĂ„ tĂ€nkte att jag stannar nog hemma idag dĂ„ och ser om det blir bĂ€ttre i bĂ€sta fall sĂ„ kanske jag skulle mĂ„ bĂ€ttre framĂ„t dagen och kunna ta en kund Ă„tminstone men dĂ„ ringde den sista kunden jag skulle ha denna dag och ville flytta tiden och dĂ„ blir det tills nĂ€sta vecka , men det var lika bra för jag mĂ„r fortfarande inge vidare, snurrandet har gett med sig för stunden men mĂ„r fortfarande vĂ€ldigt illa đŸ˜

Har fĂ„tt i mig lite kaffe och en liten macka sĂ„ hoppas nu illamĂ„endet ocksĂ„ gĂ„r över 😊

Hoppas allt Ă€r bra med er idag iallafall 😄

 

Gillar