Morgon powerwalk

Hej på er!


Joel är lämnad på förskolan och jag tog en powerwalk direkt när jag kom hem igen i ca 40 minuter. Har nyss hoppat ut ur duschen och ska precis ta och göra i ordning lite frukost. Tar alltid en kaffe först på morgonen när Joel vaknat och han äter frukost, sedan tar jag oftast yoghurt efter jag lämnat honom, bara för att få den där lugna stunden på morgonen för mig själv.

Joel var ju superglad iallafall att få komma tillbaka till förskolan efter en vecka hemma sjuk. Kände att det inte var någon idé att ta dit han tidigare, nog för att förkylningen var borta i princip i ons men sedan körde magen ihop sig och har fick hjälp på traven att bajsa vilket resulterade i bonus men sedan dess har han inte gjort det igen, så börjar bli lite nojig över det och han får ju svinont i magen när han inte har gjort det på några dagar.

Vi har ju movicol hemma som han får varje dag en påse men nu måste vi öka upp till två om dagen om det ska bli någon fart på magen, blir det inte det måste jag nog ringa vårdcentralen och höra vad vi ska göra. Vi kan ju inte ge ungen klyx hela tiden heller. Förbannade mage!

Annars idag har jag mest plugg inbokat och kanske små plock hemma även om orken inte finns till något egentligen. Men plugget får verkligen inte hamna efter, det är jag benhård på, där finns inga ursäkter.

En till kopp kaffe och nya tag så kör vi!

Gillar