Min kreativa pojke

Trots sjukdom så gäller det att försöka hitta på något kul ändå och roa honom. Så idag så tog vi tag i saken ordentligt.

Först tog vi fram lite färger och penslar för att sedan måla en tavla , han fick en canvas duk i julklapp så Joel fick måla helt fritt och sa till han att vi skulle kunna måla handen med färgen och sedan lägga handen på tavlan och få ett avtryck av handen. Det tyckte han var super kul och efter att ha målat klart på tavlan fortsatte han att måla handen efter det.

Efter att tavlan var klar tog jag upp badbaljan och hällde i vatten och sedan hällde jag i lite mer schampo än vanligt så det skulle bli mycket skum och la dit leksakerna åt honom. Medan han stod och väntade på att få hoppa i badet så tog jag rakapparaten och klippte han lite snabbt då hans hår har blivit så långt igen på sidorna.

När det väl var klart så hoppade bokstavligt talat ungen i plurret. Sa att han får plaska hur mycket som helst och leka rövare i princip (man måste ju få ha kul när man är sjuk). Ungen satt typ i 40 minuter och efter en påfyllning av varmvattnet började han frysa och läpparna började bli lite mörkare var det dags att hoppa ur.

Men kul hade han.

Nu får vi se om han kan åka till förskolan i morgon och då ska jag in och träna isåfall. Dom ska ha ett mini vasalopp på förskolan så det skulle ju vara super kul om han får vara med på det.

Nu ska jag ta och fixa lite macka och sedan kanske plugga lite till då det blir väldigt lite av det under dagen med Joel hemma.


Gillar