Lukten av frihet

Jag kan säga att jag har nog aldrig mått så bra som jag gör nu när vi bor ute på landet, där man har frihet att ta med kaffemuggen ut på terrassen eller gräsmattan i bara morgonrock utan att grannarna ens ser en. Sitta på trappsteget ner mot en grön gräsmatta och känna doften av frisk luft är guld värt.

Jag har även märkt att vi mår bättre alla 3 här dessutom. Jag och J kunde ofta ha bråk i stan om det minsta lilla och kunde sen då inte ta en paus och stänga in sig eftersom lägenheten inte var så stor så vi stötte på varandra hela tiden. Nu bråkar vi aldrig, visst gnabb har det hänt någon gång eller att han medvetet "jävlas med mig" på skoj visserligen men jag kan tända till om jag tar åt mig extra just då. (Ni vet den veckan i månaden)

Men jag kan nog lätt säga att jag kan räka våra bråk här på ena handens fingrar under ett år som vi snart bott här. Och det beror nog till 99 % för att vi är mer fria nu och mer lyckliga och glada över vårt lilla hur här som vi har så mycket planer för.

Sen när jag kan komma upp i ett heltidsjobb så vet jag att vi kommer ha det ännu bättre, nu ligger vi fortfarande i botten rent ekonomiskt sett men har så vi kan klarar oss utan problem på så sätt men med en heltidtjänst från min sida hade vi kunnat slappna av helt och det vill jag sträva efter.

Ni som bott inne i stan och sedan flyttat ut till landet, långt ifrån stressen, hur har det känts för er, känner ni igen er med att bråken blir mindre om man är gladare än innan?

Gillar