Jag är gravid

Jo visst är det så 😊just nu befinner jag mig i v 24 och mår toppen förutom just nu som jag har råkat ut för förkylningen från h*lvetet 😥men annars mår knodden där inne jätte bra, en riktig liten vilding har jag i magen.
Men han/hon brås väl på sin pappa som heller inte kan sitta still utan måste fara omkring
😜

Har haft en riktig bloggtorka då jag egentligen bara ville skriva om graviditeten men att vi inte hade fått ut med det till så många än så ville vi vänta en stund med att posta det på bloggen.
Men nu så kan jag äntligen få skriva av mig igen och då kunna öppet prata om det
🍼👶

Det roliga är att det känns ju så himla konstigt och speciellt när man ser hur knodden rör på sig då magen spänns upp och ner på ett ställe och sedan några minuter senare puffar han/hon upp på ett helt annat ställe helst då på helt motsatta sidan.

Så vi väntar en riktig liten knasboll för han/hon var inte samarbetsvillig under ultraljudet, den stackars sköterska som skulle mäta allt fick kämpa i en timme då knodden vägra ligga still
😂lika när vi skulle höra hjärtljuden för första gången då sa barnmorskan att det kan ta en stund innan man hittar rätt och att vi inte skulle bli oroliga om vi inte hörde något på en gång.
Men på första försöket hitta hon knodden och vi fick höra någon minut sen valde den att inte medverka mer utan vände om totalt och la sig på andra sidan av magen så hon inte hitta honom/henne igen
😂

Vi har valt att inte ta reda på vad det är utan det är roligare med en överraskning när det är dags den 22 Juli
💕vi är glada oavsett vad det blir ju 😊
Men nu kan jag börja uppdatera igen, visst det kanske blir en hel del magbilder eller bebis saker men vem kan klandra en för det?
😇

Gillar