I Falun!

Bilresan gick jätte bra förutom att Joel bestämt hade tänkt att inte sova utan vara vaken hela vägen. Han såg däremot ut som att han var på väg att somna en gång men höll sig ändå. Lite svårt att köra samtidigt när han slängar sina nappar åt olika håll och sedan blir skit arg när han inte nådde eller hittade dom. Lätt för mig som kör då att leta efter dom. Det förstod däremot inte Joel.

Bvc besöket gick inte heller sådär super bra utan han ville inte alls vara med och berätta vad bilderna som sköterskan visade honom och frågade vad det var på bilderna. Han var övertrött och hungrig så han hade bestämt sig att inte samarbeta.

Vi skulle få en ny tid och göra ett nytt försök samt se om hans vikt kanske går upp lite tills dess. Hans vikt är väldigt svajig. Den går upp och ner hela tiden. Har alltid gjort det.

Men vi fick tillslut en längd iallafall efter typ hur många försök tidigare hos både läkare och sköterskor under årets lopp. Hela 92 cm lång. han drar iväg som tusan på längden, så det känns som att han kommer bli ganska lång.

Nu annars i Falun så är planen att besöka mormor/gammelmormor och hälsa på lite släktingar och vänner innan det är dags att åka hem till Uppsala igen på söndag.

Nu sitter jag och pappa i soffan och kollar lite tv och avnjuter lite fredagsgodis. Joel slocknade på en gång i sin resesäng som pappa har här. Han brukar inte kunna göra det då han inte sovit här så ofta men det har varit en lång dag för honom idag så kan förstå att han är trött.


Gillar