Hur tänkte jag här??

Hallå!


Jag har kommit underfund med att plugga och jobba heltid och sedan barn på det och ett extra jobb,,, det går verkligen inte ihop tidsmässigt. Iallafall dom veckorna jag har Joel.

På praktiken denna vecka som kommer jag att jobba Mån, Tis, Ons, Fre, Lör och Söndag, så får torsdagen ledig men då ska jag klämma in mina två vanliga kunder på mitt vanliga jobb tänkte jag.

Som student så behövs ju ekonomin och speciellt när man är ensamstående.

Dessutom vill en avdelning på akademiska att jag ska komma på intervju också men då på onsdagen och då jobbar jag dessvärre så hoppas dom kunde på torsdagen istället då jag är ledig. Håller tummarna för det.

Det enda jag är lite oroad över är till sommaren, jag slutar skolan den 19:e Juli och jag har redan garanterat jobb, har en tjänst redo och klar o bara att börja på även direkt efter praktiken och innan skolan ens slutat.

Men Joels förskola har stängt under 3 veckor och jag ska jobba och måste verkligen det eftersom jag kommer stå en hel månad utan lön eller studiemedel då CSN betalar ju ut i förväg.

Och då behöver jag jobba in den månaden så jag har.

Joels förskola har dessutom satt lite käppar i hjulet när det kommer till tider för lämning.

Om jag ska jobba inom sjukvården så är tiderna 6:45 - 15:00 på sjukhuset och 7:00-16:00 på äldrevården som jag har tjänsten klar redan. Förskolan öppnar 7:00 och tydligen kan dom inte öppna tidigare. Så om jag väljer en tjänst på sjukhuset så kommer jag komma in försent 45 varje morgon den veckan jag har Joel. Arbetsgivarna tycker inte alltid det är kul.

Tjänsten som jag fick var en 100 % tjänst med fast månadslön som undersköterska men eftersom jag inte kan komma in till 7:00 så blev jag istället erbjuden att jobba timmar så länge. Dom ville verkligen ha in mig vid 7:00.

Tack vare för att förskolan inte kan öppna 20 min tidigare som jag hade behövt för att komma i tid, så kanske jag måste tacka nej till jobb eller att dom inte kan anställa mig på grund av detta.Vi vill verkligen inte flytta på honom heller till en annan förskola då han har sin bästis och dom älskar verkligen varandra, och att Joel är ganska känslig av sig, det tog liksom 3 veckor att bara skola in han första gången.

Men har ni också en förskola som öppnar så här sent? Eller är det bara vi?


Gillar

Kommentarer