Hög feber o spya

Det blev inte o jobba idag iaf. Joel hade 38,7 igår när jag gick o la mig igår. Ger han Alvedon o han somnar om. I morse när jag ska väcka honom känner jag att han är väldigt varm, tar en ny temp och den visar 39,7. Han fick den sista skvätten Alvedon inatt så då måste jag åka till apoteket o köpa mer men eftersom han ändå skulle skjutsas till hans pappa så tänkte jag att han kunde ta den där.

Vi hann inte så långt. När jag står och gör mig i ordning så här jag han säger att han har ont i magen och sedan börja han hulka och kommer springande in mot badrummet och hinner kräkas lite efter vägen innan han når toaletten. Stackarn! 😢där o då våga jag inte köra honom utifall han skulle börja kräkas mer under resan.
Så får säga till kunden jag skulle till på morgonen att jag inte kan komma och sedan ringa joels pappa och berätta läget. Vi kommer överens om att höras av lite senare för att se hur han mår då.

Febern har nu gått ner till 37,4 men det är efter Alvedon som han fick för 2 h sen och han är jätte svettig här i soffan. Och han har kräkts en gång till men nu lite piggare.
När ska detta ta slut? 😫

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,

Han får krya på sig 💕

nouw.com/nyponsoppan
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Hoppas han kryar på sig, 👍😇👌..

nouw.com/joakimramqvisthallin