Here again

Det har varit lite upptaget här hemma hos oss den sista tiden och jobbat en del så bloggen hamnade lite i skymundan dom senaste dagarna.

Det kommer inte bli lugnare heller dom kommande dagarna då jag ska hoppa in för en kollega och ta hennes kunder så länge. Bra för plånboken i april men inte sen eller nu, haha.

Kommer jobba varje dag nu i tre veckors tid så jag kommer ha lite att göra.

Sedan har jag börjat planera Joel´s 2 års kalas, han fyller ju år om mindre än en månad, vi har ju en stor familj ändå så det kanske blir mycket folk.Har beställt hem lite prylar till kalaset att dekorera med samt ballonger mm. J tycker det är nog lika bra jag planerar så slipper han :) Men vi var överens om att vi skulle beställa en tårta till honom istället för att göra en i år. Fikabröd och det kan jag göra men skönt att slippa göra tårtan själv denna gång.

Förra året när han fyllde 1 år kunde vi inte bjuda så många med tanke på Joel´s nedsatta immunförsvar och sedan att lägenheten inte var så stor för flera personer samtidigt.

Så nu blir det lättare både med Joel´s hälsa och att kunna ha det i huset.

Kommer bli toppen, samtidigt nu när han uppfattar lite mer också.

Min lilla kille bli hela 2, hur gick det till?


Resten va kvällen nu blir det att ta det lugnt bara och vila, Joel vaknade vid 2 och halv 4 inatt och gallskrek då han haft ont i benen (träningsvärk tror vi) han gick väldigt mycket och långt dom senaste 2 dagarna. Annars vet vi inte varför han hade så ont. Han tog sig för knäna iallafall.

Har det hänt något nytt hos er dom senaste dagarna? Det känns som att jag har lite att ta igen av dom jag följer.Hehe.

Gillar