Hello

Halva veckan har gått igen då och jag väntar på att J ska komma hem och byta av mig så att jag kan åka och jobba istället. Shit vad jag längtar tills Joel får dagisplats så vi kan jobba ordentligt och slippa hålla på att gå om varandra hela tiden och planera in när det finns hål för att träna eller handla. Allt skulle bli så mycket enklare.

Hoppas verkligen det inte händer några större förändringar på dagisfronten så att vi måste vänta ännu längre.

Tack och lov har jag bara ett kort pass på 3 timmar idag,så är inte borta så länge. I morgon är J pappaledig och jag kan då jobba längre. Ska till Vårdcentralen en sväng och kolla upp mina leder som jag börjar få riktiga problem med, känner mig som tant Agda som börjar få svårt att gå och speciellt i trappor eller när jag sitter still😭 Hej mitt 80-åriga jag.

Joel ska till BVC en sväng med J på morgonen för att kolla att hans vikt är som den ska vara, han tappade ju lite i samband med magsjukan och dom tycker han ligger lite snålt till annars.

Denna vecka har faktiskt varit riktigt skön, jobbade ett kort pass i måndags, ledig igår och jobbar bara då till halv 2 i morgon och samma på fredag. Nästa vecka ska inhandling av Joel´s kalas ske och jag har bara korta jobbpass på morgonen, ska även dra syrran med mig in till stan och handla lite jord och sånt för att kunna plantera lite här i trädgården sen. Drömmer om ett salladsland, samt gurka, tomater, gräslök (som visserligen fanns men som J klippte bort), morötter och paprika. Vi får se hur det går.

Hoppas ni får en fin dag!

Gillar