Hello

Lugn och bra dag här än så länge :) Jag har jobbat sen i morse och slutade runt halv 12. Därefter skulle jag till J´s jobb för att hämta upp Joel och åka hem.

Hemma så tog vi oss en promenad till brevlådan och kollade posten och sedan fick vi i oss lite lunch och sedan somnade Joel och sover än. Han borde nog vakna snart så därför kan jag smita in här och lägga upp lite inlägg innan han vaknar.

Resten av dagen blir lugn här hemma, tänkte försöka få lite saker gjorda.

I morgon jobbar jag tidig dag igen och ska göra om samma procedur med att hämta Joel på J´s jobb. Sedan ska jag möta upp syrran och följa med henne och fixa nytt leg till henne. Därefter ska vi ut till henne och hälsa på. Det var jätte länge sen vi var där så.

Kommer bli bra.

Annars är det ok här hemma, jag har åkt på världens j*vla mensvärk som jag inte haft på år och dar nu, men gissar på att det har uppkommit nu efter att jag var och lämnade cellprov hos barnmorskan förra veckan. Har dessutom jävligt ont i ryggen till och från också så det är nog i samband med allt. Hoppas bara allt lägger sig snart, grymt irriterande är det när man har sluppit detta länge.

Nu vaknar herrn där inne så ska gå och ta upp min lilla gubbe ❤

Gillar