Håll koll på ditt barn!

Något som hände igår och som jag inte kan sluta bli irriterad på.
När vi satt på barnakuten med Joel och skulle vänta på att få komma in på ett rum efter att fått blivit snabbt undersökt av en sköterska, då så sa en mamma till sin son på kanske 3-4 år "oj kolla där "namn" vilken lite bebis"!
Klart ungen blir nyfiken och jag tycker det är kul med småbarn som gärna vill komma och kolla på Joel, titta och inte röra framför allt på sjukhus tänker jag, annars får dom gärna klappa honom eller stryka ett finger på honom, men eftersom jag vet ju inte vad det är för fel på lill killen som är på akuten om han är sjuk eller om han t,ex bara har ramlat så föredrar jag inte att småbarn ska peta på han om dom skulle vara sjuka eftersom Joel fortfarande är känslig.
Han ville iallafall gärna peta på Joel och mamman till lill killen sitter inne på rummet som dom hade medan vi sitter utanför på stolar och hon säger då" kom "namn" bebisen är sjuk!"
Hon säger detta typ 5-6 gånger utan att lill killen kommer till henne hon sitter fortfarande kvar på rummet utan att lyfta arslet och hämta honom om hon är så rädd att Joel ska smitta han om han var sjuk så kan hon ju resa sig åtminstone.

Jag sitter hela tiden med Joel i famnen och när jag sedan ger J Joel så tappar killen intresset och när mamman ropar en sista gång på han då kommer han.
Alltså sånna här föräldrar som inte har koll på sina barn speciellt på ett sjukhus fullt med andra sjuka barn bör ha bättre koll på sina egna.
Nu har ju dessutom Joel svinkoppor och det kan smitta om man tar på honom, men jag hoppas killen fick tvätta händerna eftersom han petade snabbt på Joel, men jag känner att det är inte mitt ansvar att säga till en annans barn att gå till mamma, mamman borde kunna lyfta på arslet och komma ut och ha koll på dom istället!

Gillar

Kommentarer

Julialinneaj
Julialinneaj,
Men fy, det är hemskt med föräldrar som inte bryr sig fullt ut om sina barn... Inte orkar säga åt, eller "hämta tillbaka dem". Och vilken dryg situation du kom i..
nouw.com/julialinneaj