Gudmor!!!

​Häromveckan så får jag vet av min lillasyster att hon skickat efter något som kommer dimpa ner i min brevlåda snart. Jaha tänker jag bara, vad kan hon nu ha gjort. 

Några dagar senare kommer det ett stort kuvert från Text & art. Jaha? 

Packar in allt och skriver ihop ett snabbt meddelande till syrran att jag fått det och ska öppna det och lägger sedan ifrån mig telefonen och går till köket och öppnar det. I det så ser jag orderpappret först och det enda jag läser då är " du& jag". Fattar ingenting, och sedan ser jag postern "Gudmor" och tårarna börja komma på en gång och springer till telefonen där jag ser att syrran svarat "neeeej! Öppna inte". 

Då skulle hon ju ringa innan jag skulle öppna den. Så jag liksom förstörde överraskningen enligt henne.

Men herre gud vad rörd och glad jag är över att dom valde mig till Gudmor till Elton. En riktig ära. 

Så både jag och syrran satte oss ner samtidigt med varandra i telefonen och leta klänningar tillsammans, och båda hittade världens finaste, syrran hittade en helt otrolig långklänning i spets och jag denna ljust ljusa blåa klänningen. 

Nu längtar man ju ännu mer till dopet.

Men att tillägga, syrran sa att eftersom jag ska vara gudmor så är det gudmors uppgift att både hålla tal i kyrkan och sjunga 3 psalmer själv. 

I he*vete heller! Jag hatar att stå i centrum och framförallt inför så många människor och prata, nu var det ett skämt men ändå. Paniken! 

Gillar

Kommentarer