Gröna fingrar?

Förut när vi bodde i lägenheten kunde jag inte ta hand om varken blommor eller kryddor egentligen för den delen. Men nu verkar det som att allt jag har planterat kommer upp. Frågan är väl sen då hur länge grödorna lever.Tror ju snarare att det är omgivningen än mig det beror på.

Men jag hade som ett litet projekt när vi flyttade hit att sedan när det skulle bli varmare ville jag kunna plantera olika grönsaker mm i landen som vi hade på gården.

Och nu har jag då gjort det, har planterat potatis, rädisor, gurka, sallad, morötter, tomat, paprika och brysselkål. Tomatplantorna står fortfarande inne och växer tills sig samt brysselkålen och paprikan. Men resten är ute. Har också planterat lite gräslök (fast jag har massor av det ute på gården tydligen) och sedan ruccola och ska sen även så lite persilja.

Så ja jäklar vad jag har legat i.

Tomaterna, paprikan, brysselkålen, rädisorna och potatisen är det som har kommit upp än så länge.Sen tror jag också att det är gräslöken som också kommit upp lite smått, dom som är as många gröna små blad. Minns inte, det vart lite mycket.Jag har blivit så inne i hela grejen med att plantera att det har nog gått lite väl lång.

En dag när jag hade köpt med mig en räksallad med mig hem så fick man med som vanligt en citron klyfta att klämma ut saften över salladen och såg då att det fanns en kärna i. Sagt och gjort planterade jag och den och tro att det har kommit upp en liten grodd nu. Hade faktiskt inte räknat med det men men där ser man. Tror J är snäppet trött på att höra mitt tjat om hur mina plantor ser ut och hur mycket dom har växt. Typ lika lite som jag bryr mig om hans mekproblem. Haha!

Vad tror ni,,har det gått lite över styr kanske??


(ja jag vet,, det är mycket ogräs som ligger i potatis landet som jag ska rensa bort)

Gillar