Godmorgon ruffs

Godmorgon på er!


Härlig lördag ändå och vakna upp med solen uppe utanför sovrumsfönstret. Lite kallt ute men otroligt skönt. Just nu sitter jag i köket och håller på att koka lite ägg till frukost, har suttit en stund och rensat ur datorn lite från lite skit. Det tog sin lilla tid och jag är då inte helt klar än heller.

Idag har jag lite hosta kvar bara, speciellt när det killar i halsen men annars mår jag prima äntligen. Ingen covid- delta här utan bara skolbaciller antagligen. Fick tillbaka testet ett halvt dygn senare som visade negativt. Såklart, men det visste jag ju nästan om, hade blivit rejält förvånad om jag hade haft det. Under hela denna pandemi så har jag haft "turen" eller snare skött mitt och på så sätt undvikit att smittas med Covid. Många jag känner har dock haft det tyvärr.

Och att man nu är vaccinerad hjälper ingenting ändå, du kan fortfarande bära på viruset och på så sätt smitta andra som kanske inte alls är vaccinerad. Men tyvärr är det många som tror dom är odödliga och att dom inte minsann blir sjuka och speciellt nu när dom är vaccinerade då behöver man inte ta hänsyn till restriktionerna. BULLSHIT!

Jag vill inte behöva bli utlånad till covid avdelningar i höst/vinter bara för att andra inte kan sköta sig. Förra året blev min mottagning utlånade till covid-hospice och det vill jag jätte gärna slippa.

Så fortsätt håll avstånd.

Alltså jag måste få komma till min kusin nu snart och fixa håret, det ser ju kaos ut och speciellt på morgonen, visst det gör nog mångas med, det är stripigt och kluvet och det behöver stort behov av lite slingor.

Jag har ju turen att kusin klipper och färgar mitt hår och på salong efter stängning så det är bara hon och jag, skyddade. Helt perfekt och i min smak.

Gillar

Kommentarer