Falun, here we come

Idag har jag bara ett kort pass på 2 timmar. Skulle egentligen blivit en ledig dag då det jag hade på schemat blev ändrat. Men fick en förfrågan av min fina kollega om jag ville hänga med dom på ett pass. Självklart, hellre något kort pass än att sitta hemma och stirra in i väggen.

Trivs så himla bra där också så dröjer mig alltid kvar lite extra bara för att kunna umgås med dom andra också. Så efter att jag lämnat Joel på förskolan i morse så åkte jag hem tog en lång dusch och satte mig sen ner i soffan med en kopp kaffe och min matlåda och kikade på lite inspelat. Nu ska jag strax ta och åka in till stan för att hinna tanka bilen lite innan jag drar till kontoret.

I morgon är jag helt ledig och sedan ska jag och Joel till BVC för 2,5 års kontroll. Efter BVC så åker jag och Joel till FALUN!!!! Äntligen kan jag ta mig iväg dit då vi levt väldigt snålt dom senaste månaderna och har känt att jag inte kan lägga dom enda pengarna jag har på bara bensin upp dit.Men nu när min ena lön kommer i morgon så tankar vi bilen fullt och drar sedan upp bara han och jag. J blir kvar hemma och har en mekhelg med pappsen. Vi har planerat att hälsa på så många som möjligt och sedan ska vi fira mormor/gammelmormors födelsedag, hon skulle fyllt år på lördag så jag och Joel har tänkt att köpa med oss en blomma och ett ljus och tända ljuset vid hennes grav sen.

Ska bli riktigt kul och skönt, hoppas bra Joel tar bilresan bra. Tips på hur jag underhåller en 2,5 åring i två timmar i bilen. Vi kanske stannar någon gång om han blir riktigt uttråkad eller ledsen. Men förhoppningsvis så kanske han somnar en stund då han inte sover något under dagen.

Toppen helg kommer det bli med andra ord men vi kommer såklart sakna pappa.


Gillar