En till byrå till hemmet

Jag hittade ju en till byrå häromdagen som jag hämtade hem. Den ska också få lite kärlek och målas om, men gillar ändå modellen på den så den kommer nog blir riktigt fin sen som vitmålad.

Annars i helgen har jag haft en väldigt skön helg, förkyld men ändå bra, skulle iväg en sväng och hämta en frysbox som jag fick av min lillasyster och fick hjälp med skjuts och bärhjälp, som det sedan visade sig att jag hade glömt en liten detalj, min bil hade den inte gått in i så mycket hade jag mätt, men jag hade glömt o mäta ingången till kattvinden som den var tänkt att stå i, så ja den går inte in och jag kan inte koppla bort bakstycket med termostat mm och luckan för att få in den där heller, det fattas 3 ynka cm.

Fan vad irriterad jag blev. HUR. glömmer man att mäta den?, så nu står jag med en frysbox i hallen och jag kräks på att den står där, vet inte hur jag ska göra nu om jag ska få iväg den och skaffa en mindre så jag slipper ha den stående där den står nu och få in en inne i kattvinden istället som tänkt från början.

Kan ju hoppas på att min tur kan vända nu lite :)

Annars börjar jag bli riktigt nöjd över hur lägenheten börjar ta form helt och hållet nu.

Gillar

Kommentarer

Majsan2005
Majsan2005,