En soffdag

Idag har jag en sån där ligga i soffan/ sängen dag, ni vet en vecka som dom flesta kvinnor har i månaden, och jag är en av dom som blir helt däckad och får svåra smärtor trots all alvedon eller Ipren. Men tänk vad skönt det är att vara kvinna ändå. (Eller?)

Jag har fått lite plugg gjort idag iallafall trotts detta, och nu snart kan jag gå igenom boken bara och repetera det jag behöver inför provet på torsdag.

Jag är säker på att jag klarar det då jag känner att jag har ganska bra koll ändå på allt. Hoppas bara frågorna gör mig ännu säkrare.

Har varit och hämtat Joel från förskolan för en stund sen och försöker vara social mot honom ändå idag och leker med sand och en massa traktorer och skopor. Vi gräver och gräver. Jag är ändå glad att han är ett sånt barn som lätt kan leka med sig själv en stund också och inte bara med mig. Men plugga samtidigt går bara inte, kan inte koncentrera mig och han ställer oftast nu en miljon frågor varje dag eller just då.

Så ikväll efter läggning av Joel får jag se om J skulle in och träna eller om han gör det i morgon. Jag ska försöka plugga lite till och sedan fixa lite småsaker inför helgen då vi ska på dop/ 1 års kalas, och kanske flyguppvisning innan det.

Och på lördag fyller dessutom min lillasyster år så ska hem till henne också för att fira. Fullspäckad vecka och helg med andra ord.

Vad gör ni idag?


Gillar