Egentid

Efter lite om och men med Joel igår vid läggning, han lyssnar inte på en just nu och tar inte till att det gör ont om han slåss, men han var ju såklart jätte trött i morse och väldigt sur och vresig. Men till förskolan kom han tillslut och när han såg sin bästis så var allt såklart bra och han var åter igen sitt glada jag, han vart visserligen lite gladare under bilresan också med alla lastbilar som vi passerade, men ändå.

Inget slår som synen av sin bästis.

Efter att ha lämnat av honom var jag tvungen att åka vidare in till stan för att tanka bilen lite, det blir ju lite körande under en dag för mig. Det tar ju ändå en halvtimme att ta sig till förskolan från mig. Men samtidigt så behöver jag inte använda bilen ett antal dagar sen när jag inte har Joel så då spar jag in på det då istället.

Men när jag kom hem sen iallafall så pratade jag lite med en tjejkompis en stund och sedan tog jag ett långt bad, ha lite egentid och njuta en stund innan dags för plugg och samla krafter.

Och nu har jag gjort klart denna veckas uppgifter i skolan och kan nu slappna av i helgen och inte känna mig stressad över att jag ligger efter.

Gud vad skönt!

Vart lite knas denna vecka med skolan ändå, jag började ju min nya kurs i måndags och ska på en obligatorisk lektion inne på skolan. Hade två tider att välja emellan och det var 19/10 och 9/11!!!!

Ja men såklart väljer jag den 19/10 som redan har varit för länge sen, varför skriver man ens ut det??

Så jag kan ju säga att det är tur att det är J´s vecka med Joel och att han ska hämta honom från förskolan, för hade jag haft honom hade jag inte hunnit till förskolan innan dom stänger.

Bra jobbat där liksom skolan!

Men det kommer bli intressant ändå, ska utföra övningar som katetersättning, sondmatning, venprovstagning, kapillärprovtagning mm. Sondmatning kan man ju säga att jag redan kan egentligen då vi fick lära oss att göra det på Joel om han skulle dra ut sonden som han hade vilket han gjorde några gånger.

Men får se hur det går, sedan får jag helg iallafall :)

Vad gör ni idag?

Gillar