Dyra märkeskläder

Detta har jag funderat länge på, dyra märkeskläder till barnen, som Ralph Lauren eller Gucci. Jag personligen tycker det är bara ytligt och varför betala 900;- för en tröja som dom ändå växer ur på en gång. Då funkar väl en vanlig tröja på H&M för 100;- .Vi är såna också som ser det ekonomiska i det hela med kläder också, vi köper liksom inte allt nytt till honom, visst det händer att vi köper nya kläder åt honom emellan åt men när han växer snabbt så man knappt hinner med att köpa nytt så har vi ofta då köpt stora klädpaket beggat, då har ju dessa kläder ändå knappt hunnit blivit använda då dom växer snabbt.

Jag ser inget fel med det då de kommer till användning igen för någon annan, och jag menar ungarnas kläder kostar ändå ganska mycket för något dom använder ett fåtal gånger bara.

Vi hann ju dessutom inte köpa på oss kläder innan Joel kom då han kom alldeles för tidigt. Vi fick däremot jätte mycket hjälp när han kom med kläder, men eftersom han var så liten fick vi det mesta i storlek 44 då det tog han 4-5 månader innan han kom i det ens. Så 50-56 och uppåt hade vi inte mycket alls utav, så då såg vi att beggade klädpaket var billigast då.

Vi behövde ju liksom införskaffa oss allt som vi inte hunnit när vi kom hem från sjukhuset som babysitter,babyskydd,pump, blöjor, blöjhink, skötväska, ja you name it. Det var en hel del vi inte hunnit skaffa.

Många hinner ju fixa det sista småsakerna innan bebisen kommer, vi vart inlagda i v 24 och hade ju nyligen gjort ultraljudet typ.

Men om och när vi kanske skaffar oss ett syskon till Joel, hoppas jag vi hinner fixa lite innan den ankomsten med allt som ska inköpas.

Nu dröjer det ett tag dit och nu har ju en hel del kvar efter Joel.


Vad tycker ni apropå märkeskläder eller skit dyra kläder i sig till barnen?Onödigt eller viktigt?


(klädbilder lånad från google)

Joel i storlek 44 sovandes på pappa, här är han 4 månader, min lilla skrutt💙💙

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hållet med dog 👏
nouw.com/shinelikeapearl