Det löser sig till slut

Ja som texten lyder så löser sig verkligen allt sig tillslut. Jobbet har äntligen löst sig, kul o känna sig åtråvärd på flera ställen, som nästan nu bråkar om en.

Jag har fått ett vikariat på ett ställe precis i närheten av där jag bor och som med vad det ser ut som en fast månadslön efter årsskiftet.

Äntligen börjar allt falla på plats. Lite sugen på att söka mig till ett nytt boende, vill ha något eget eller åtminstone något mer privat o ensamt.

Jag älskar ju denna lägenhet men det är så fruktansvärt lyhört och jag gillar att få vara själv i ett boende.

Joel är väl i den värsta åldern just nu känns det som, första kvällen och andra gick nattningen helt ok och han har varit super gullig och snäll under dagarna men nu ikväll så är han tillbaka till skrikiga, bråkiga unge igen som slåss och sparkas, det spelar ingen roll vad man säger åt honom, han bara skrattar åt en och fortsätter.

Tappar bara orken då eller så blir jag riktigt arg och måste låsa in mig i badrummet för att kunna lugna ner mig något, och då står han ändå på andra sidan dörren och bankar och skriker att han vill vara med en.

Jag har satt upp en nisse dörr hemma hos oss som han tycker är jätte kul och som sedan Nisse har gjort lite bus och en present åt honom.

Att hota Joel när han beter sig illa att Nisse kommer flytta ut nu när han ser hur han beter sig funkar inte på honom. Så tänkte faktiskt göra slag i saken och verkligen ta bort Nisse. Och hoppas att han tar åt sig att han verkligen flyttade.

Han kommer säkert bli super ledsen men vad ska man göra? Tips? Under dagarna är han världens roligaste, spralligaste och sötaste unge, men vid läggning är det en helt annan sida som kommer fram, och då kör vi rutin ändå samma visa varje kväll. Inget annorlunda.

Hjälp!

Gillar

Kommentarer