Cystor

Ett problem som jag haft länge och som är personligt men tänker nu om det är någon mer som kanske haft eller också har samma problem.

Jag har under flera år haft problem med cystor, (alltså vätskefyllda blåsor) och dom brukar också spricka och göra så in i h*lvete ont. Har under flera gånger vart tvungen att åka in och få hjälp med detta samt blivit inlagd för övervakning för att se om vätskan som lägger sig i buken inte ska utvecklas till en infektion, vilket jag åtminstone haft turen att aldrig få. Men att ha så ont och få morfin mot smärtan då inget annat hjälper är inge vidare roligt när det händer då och då. Och när det händer så händer det alltid att jag får detta på höger sida, aldrig vänster konstigt nog.

Men i fredags var det ju dags igen och dessutom på jobbet, det man absolut inte vill ha,och eftersom jag känner mig kropp så pass bra visste jag att det var en cysta som spruckit igen.

Men efter några dagar nu har jag mått ganska dåligt, varit trött, lite illamående, feber och lite yr i skallen, så kollade upp saken för säkerhets skulle vad det kunde bero på. Det var åtminstone ingen infektion men jag hade vätska kvar i buken som irriterade och som mycket möjligt kunde göra så att jag mådde som jag gjorde.

Så ordinationen var att ta det lugnt och inte utföra några större stressiga eller tunga utföranden.

Haha och jag ska jobba långpass i morgon, får ta det lugnt bara så ska det nog gå bra. Jag har ju jobbat som vanligt fram till denna dag iallafall så. Vila kan jag göra i helgen.

Men är det någon mer som haft detta problem och känner igen sig. Jag har inte riktigt fått grepp om vad det kan bero på att man får dessa och att vissa kan få dessa ofta.

Gillar

Kommentarer

twodaughters
twodaughters,
Åh din stackare 😥🌸💕 hormon preventivmedel , ska inte de öka risken?
nouw.com/twodaughters
ThereseBackstrom
ThereseBackstrom,
Inte enligt läkaren, dessutom var jag utan preventivmedel under något år och fick dessa ändå, så tror det är något som vissa kan få helt enkelt :/ riktigt drygt att vara den mängden bara :O
nouw.com/theresebackstrom
NathalieLundh
NathalieLundh,
Jag har likadant, du har inte fått kolla om du har endometrios?
nouw.com/nathalielundh
ThereseBackstrom
ThereseBackstrom,
Oj, jaha😯 nej det har jag inte fått kollat, vad betyder det?
nouw.com/theresebackstrom
NathalieLundh
NathalieLundh,
Långt o förklara, sök på Google ❤️
nouw.com/nathalielundh