Behöver klippas,,,pronto!

Alltså jag skulle nu verkligen behöva klippa mig, jag sa ju förut att jag ville klippa axelkort hår men har tvekat sen jag sa det. Men jag orkar verkligen inte hålla på med mitt långa hår, det är ju dessutom tjockt så det ligger alltid tungt över axlarna och bysten och det tovar sig tamefan jämt.

När jag borsta det så lovar jag att 10 minuter senare är det en tova bak igen.

Jag vill verkligen göra något åt detta nu, men jag är fortfarande rädd att sitta där i frisörstolen då jag är super blyg och vågar inte säga nej, dessutom kommer dom alltid med "vad sägs som att toppa det 2-3 cm" och sen har nästan drygt 1 decimeter försvunnit och dom säger inte att det behövdes ens. Därför har jag så svårt att klippa mig hos en frisör.

Det skulle kännas super skönt att klippa det kortare och få lite mer struktur i det hela. Men samtidigt känns det som att jag kommer ångra mig på en gång. Men om jag har en som jag kan verkligen lita på skulle ju tilliten växa.

Finns det någon som är duktig och inte alltför dyr som kan hjälpa mig, och som lyssnar på en och inte gör som den känner vore bäst och kör på det utan att bry sig om vad jag känner mig bekväm i eller inte.

Jag har ju klippt topparna lite själv när jag känt för det men annars har jag inte suttit i en frisörstol på över 8 år. Det ni! Så lite förtroende har jag,,,,

Gillar