Avskyr att inte kunna jobba

Joel sov fram till 12 då jag fick gå in och väcka honom, stackarn var helt slut och tog tempern som såklart visade feber. Efter att han fick en alvedon så blev han något piggare men inte helt fullt som han brukar vara. Och eftersom han har feber idag blir han hemma i morgon då han måste ha en feberfri dag innan han får komma tillbaka till förskolan igen.

Men nog för att jag förstår att jag måste stanna hemma med honom är det ju inte speciellt roligt att missa jobbtimmar på jobbet, speciellt inte när man är så pass ny som man är också på stället. Skillnad om jag hade varit kvar på det gamla stället men jag vill ju kunna visa framfötterna nu när man har nytt jobb, och så åker man på att vabba titt som tätt. I morgon kunde inte J vabba då han skulle på läkarbesök på jobbet i samband med att han ska ta utökat körkort. Men på fredag om Joel till förmodan inte skulle vara bra tills dess så tar J honom då istället så får jag jobba igen.

Nog för att man hade ställt in sig lite på att man skulle behöva vabba till Joel men så här ofta trodde jag visserligen inte.

Nej, nya tag i morgon och håller tummarna att febern släpper snabbt.

Nu en kopp kaffe och sedan kryper jag ner i soffan bredvid sonen.

Gillar

Kommentarer