Ännu en julklapp

Detta år har ju verkligen gått fort och vår lilla son har gjort så många framsteg så det är inte klokt. Förra julen köpte vi knappt något till honom eftersom vi var tvungna att köpa mycket annat till honom under själva året, så då vart det lite knapert. Men han fick åtminstone 1 av oss och som han dessutom leker med fortfarande. Men sen fick han så sjukt mycket av resten av familjen.

Denna jul har vi slagit mer stort och gett honom 4 julklappar som redan är inslagna, men igår så klickade vi hem även en extra, ett litet lektält vi vet han älskar, då han höll på att kikna av skratt när han lekte i sin kusins lektält för ett tag sen. Perfekt för honom så det tror jag han kommer uppskatta mest. Vi hade tänkt smyga ner just denna i hans julstrumpa så han får den på julaftons morgon. Det var så otroligt mysigt att vakna upp till det när jag var liten, när det låg ett litet paket i vår strumpa, så då vill jag att Joel ska få en lika fin julstämning som jag fick.

Dessutom var denna super billigt,, 149;- på bamba. Billigt eller vad?, passa på ni med, annars kostar denna 329;- men nu har som 55% rabatt på denna blå och sen en likadan i rosa.

Hur tänker ni kring julklappar till era, köper ni bara ett paket eller köper ni fler?

Gillar