Älska ordning

Nu efter flytten till hus så har jag blivit bättre på att hålla renare än vad jag gjorde i lägenheten. Att bara ha en låda för kryddorna som gör det lätt att komma åt är guld värt för mig just nu. I lägenheten stod dom i ett skåp och i en plastburk, jätte tråkigt!

Nu blir det mer ordning och dessutom mycket snyggare. Nu ligger dom däremot inte i bokstavsordning tack och lov men jag har varit där och tänkt att jag ska göra det. Haha hemskt!

Nackdelen med att bli mer ordningsam är att man vill att allt ska verkligen vara tipp topp hela tiden. Jag går nu runt och stör mig på att J´s kläder ligger över sänglampan eller på sänggaveln. Han har ingen plats i byrån då den är överfull, han ska rensa men har inte gjort det än och mitt undermedvetna sitter och tuggar på naglar för att inte göra det åt honom. Vilket jag snart kommer göra ändå känns det som.

Jag planerar in varenda liten vrå vad som ska på plats och vad som ska köpas in ( förutom den tomma ytan ovanför byrån i sovrummet) . Det är hemskt på ett sätt men samtidigt skit kul att få kunna göra.Gillar