Var som sagt och åt lunch på Allstar med svärmor. God mat och trevligt sällskap. Är hemma nu och sitter ute på balkongen, solen steker på som den ska och kroppen min älskar det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var vi ute och promenerade i över 2 timmar. Både jag och Simon var väldigt slut då vi kom hem. Men det var mysigt och vädret var på topp.


Likes

Comments

Måndag igen, lika tråkigt som vanligt men för mig är alla dagar i veckan tråkiga förutom helgerna då Simon är hemma. Ska bli skönt att få börja jobba sen då jag blir frisk. Hemma sen Augusti förra året så det börjar bli ett tag nu. Nog om det.. I dag ska jag ut och äta lunch med svärmor och sen ska jag ligga i soffan och vila upp mig för gymmet ikväll. 

Likes

Comments

När jag köpte mitt första plagg från Better bodies så tyckte jag att det var dyrt och hoppades på att det var bra kvalité. Efter snart 3 år så är kläderna fortfarande i bruk och jag köper mina träningskläder bara från Better bodies. Värt varenda krona och det är super bra kvalité, sitter bra och riktigt snygga.
Vad tycker ni om Better bodies?


Likes

Comments

Hej. Bloggen har blivit lidande på grund av jag har legat hemma och varit sjuk så har inte haft något roligt alls att skriva. Träningen har blivit lidande även kosten. Men känner mig lite bättre idag så förhoppningsvis så kan jag träna i helgen. Men fast jag har varit sjuk så har det hänt lite grejer. Vi planerar en hel del och första grejen är klar sen får vi se resten. Förhoppningsvis kan jag berätta nästa vecka. Jag är så lycklig!!

Likes

Comments

Var som sagt iväg och tränade. Körde några rumpövningar och sen intervall. Och allt gick bra.
Nu är jag hemma och ska snöra i mig lite tonfisk, sen ska jag försöka röja upp lite på balkongen för idag åker utemöblerna upp.

Likes

Comments

Igår körde vi bröst/triceps, intervall och sen simning. Trött efteråt? JA!
Sen vad jag även hos sjukgymnasten och prövade på TRex vilket är nytt för mig. Och där kör man inte med vikter utan enbart sin egna kroppsvikt. Annorlunda men roligt. Förhoppningsvis så ska det hjälpa min kropp.

Idag har jag väldigt mycket träningsvärk men det hindrar inte mig från att fara och köra intervaller/rumpövningar.
Känner mig mer motiverad nu men mycket är för att jag börjar må bättre. Peppar peppar. Hoppas det håller i sig.

Ska snöra i mig lite gröt sen går jag till gymmet. Vi hörs!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft det lika bra i Påsk som vad vi hade.
Vi spenderade påsken i Riksgränsen med bra sällskap och massvis med skratt.
Likes

Comments