Mange av mine venninner er misunnelige på meg som har samboer, de er på konstant let etter den perfekte mann, han de kan leve sammen med, hvor samboerskap virker som en drøm. Sorry jenta mi, men nå har du sett for mye på Disney-filmer! Den perfekte mann finnes ikke - og ihvertfall ikke den perfekte samboer! Let me take you behind the scenes!

Å leve med en mann, det kan være fint, men som oftest føles det som å være midt inne i en tornado (nå har ikke jeg fysisk vært INNE i en tornado, men jeg har sett filmen "Twister" på VHS..!).. I mitt samboerskap har flere ganger gått rundt med blåmerker, jeg kræsjer nemlig i skapdører og skuffer som han lar stå åpne. Det heter samboerSKAP - nå skjønner jeg hvorfor.! I hus med en mann, går du som oftest rundt i en atmosfære fylt med kaffe-lukt kombinert med et snev av avførings-dunst. Dorullen er alltid tom, og sminkeveska di blir ofte fylt med skjeggstubber fra mannens barberings-bonanza. Men jeg skal ikke svartliste mannen helt, han hjelper jo av og til med å støvsuge - det er imponerende hvordan han klarer å rydde bort alle hybelkaninene, men lar støvsugeren ligge igjen..!

Jeg er overrasket når mannen bretter sammen klær og legger det i skapet. Rettelse: Han krøller det sammen til en bult og presser det inn i krik og krok! Men romantikken er ikke død, det er alltid svært romantisk når jeg snubler i en av data-kablene han har lagt utover stuegulvet, og jeg faller i armene hans! Eller, det vil si. jeg sneier skuldra hans på veien mot parketten. Når mannen tar ut av oppvaskmaskinen så setter han alltid igjen noen plastbokser på kjøkkenbenken, de som i snart fire år har hatt fast plass i skuffen. Det er kanskje hans forsøk på å pynte..? På tross av drittlukt, skjeggstubber og en dorull som alltid er tom, er jeg jo innerst inne glad for å bo med en mann, men det føles aller best når han sover... Elleeer da blir jo tarmgass og snorking et tema...!

Mannen var her...!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I og med at jeg jobber mye kvelder, så har jeg ofte dagene fri. Når folk drar på jobb og jeg kan surre hjemme, uten bh, null sminke og ansiktsmaske, mens jeg vagger rundt i den tightsen som gir meg camel-toe, ja da er jeg i mitt ess! Jeg spretter en flaske med pepsi max midt på lyse dagen og nyter livet. MEN SÅ RINGER DET PLUTSELIG PÅ DØRA!!! Ubudne gjester, det verste som finnes (unntagen hvis det er venninna di da, hun som har sett deg i de styggeste positurer og som ler når du sigler). Jeg mener vi lever i 2017, folk går rundt å trykker på telefonen HELE tida, så hvorfor er det da noen som ikke klarer å ringe FØR de står på døra? Jeg er heller ikke stor fan av de som kommer tidligere enn avtalt. Jeg er nemlig av den rasen som alltid kommer fem minutter for sent, ergo jeg er aldri klar FØR tida, og ihvertfall ikke når jeg inviterer folk på middag! Og hva er greia med de som kommer en halvtime før tida?? Altså, da går jeg fortsatt rundt i håndkle mens jeg lager saus OG støvsuger stua! Er det fordi du vil se hvordan jeg er bak fasaden at du kommer tidlig? Er det fordi du tenker at det er koselig med litt small-talk eller omvisning i huset sånn rett før entrecoten legges på fatet? Jeg vil ikke gi deg omvisning da, du må jo forstå at det kun er stua, kjøkkenet og badet som er ryddig, på de andre rommene ligger jo alt det rotet som vanligvis ligger i de rommene! Noen sier at "kommer du på tida er du allerede for sen", NEI! Da er du fortsatt for tidlig ute i mitt hus! Call me!

Likes

Comments

Fræddan altså! Fy søren som jeg elsker å gjøre stand up! Fredagen var fantastisk! FOR ET PUBLIKUM! Komikerne leverte som bare søren og publikum var så med - og det er jo ikke noe som er gøyere enn det! Det er så stas å få etablert et stand up-miljø i Arendal! Jeg er så glad for at jeg har turt å satse på det jeg så lenge har drømt om. Jeg har gått rundt siden 4 års-alderen og drømt om å "en dag" gå opp på den scenen. Men ofte når noe betyr mye for deg, så er det så skummelt å "gønne på", fallhøyden blir så stor når det er lidenskapen din du satser. Jeg turte ikke, jeg var redd. Usikker på meg selv, usikker på om jeg i det hele tatt kunne noe annet enn det å være "kona til", mor og ansatt. Jeg er så glad for at jeg turte, jeg er så glad for at jeg får lov til å utvikle meg innen humor, at jeg får omgås mennesker som jeg i mange år har sittet i sofaen, foran fjernsynsapparatet og sett opp til. Tenk at jeg tilogmed har fått stå på scenen sammen med noen av de - en gladtjukk jente fra Sørlandet liksom! ;) Jeg har alltid sagt at "livet er for kort til å ha det helt greit", så nå gjør jeg mye mer av de tingene som gjør meg lykkelig! Når du sitter der, i stresslessen på gamlehjemmet vil du da tenke på alt du gjorde, eller alt du ikke gjorde?

Likes

Comments

I kveld braker det igjen løs i Arendal! En gang i måneden er det stand up-show på Castelle på Langbrygga. Det mange ikke vet er at det er jeg som har startet opp og driver konseptet Stand Up Sørlandet.! :) Stand up som sjanger vokser som bare det i resten av landet, og det skulle bare mangle at det også finnes et slikt tilbud på Sørlandet! Skal man gjøre noe, må man gjøre det selv har jeg hørt ;) Hver måned er det klubbkveld hvor det kommer kjente og mindre kjente komikere for å underholde publikum, og det er bare så moro! Så dersom du bor du på Sørlandet: kom og le, ta med deg venner eller kolleger, så holder vi liv i byen!! :) Jeg har drevet med stand up siden 2015 og som jeg elsker å få folk til å le! Humor er det jeg brenner for og som alltid har vært min store lidenskap. Å etablere en stand up-scene i hjembyen, samtidig som jeg er rundt i resten av Norge og står på scenen, er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har hele livet ønsket å drive med humor, men har ofte fått høre: "det kan du ikke, du bor jo på Sørlandet!" Men jeg er i gang med å bevise det motsatte, jeg har store drømmer og klare mål. Dreams do come true! :)

Likes

Comments

I dag vil jeg tipse dere om en sykt god matrett! I dagens blogg-innlegg viser jeg steg for steg hvordan du lager HAMBURGER!

Først legger du hamburgeren i panna. Du kan lage hamburgeren fra bunnen, men jeg liker å velge ferdiglaget ! Hamburgerne mine er av svin, kjøpt på Harry-handel i svinets hjemland: Svinesund! Billig vettu!

Mens hamburgerne steker finner du frem et hamburger-brød. Jeg valgte i dag brød med god holdbarhetsdato, sånn at jeg kan ha de litt lenger enn to dager, ingenting er så kjipt som tørre brød..! Kjøpte hamburger-brødene mine på Kiwi (ikke sponset!)

Ta hamburger-brødene fra hverandre og finn tomat-ketchupen. Jeg liker å ha ketchup på topp og bunn, gjerne i stjerne-formasjon, men det velger du helt selv. Kan sløyfes!

Legg deretter den ferdige hamburgeren på en tallerken og nyt! Kan spises som frokost, lunsj, middag og kvelds, det bestemmer du selv. Håper du ble inspirert!

Likes

Comments

Jeg er ikke den vakreste, den smarteste eller den mest begavede, men jeg har ekstremt god luktesans! Du tenker kanskje at dette er en fordel? Det kan jeg si med en gang at det er det absolutt ikke! Vi snakker såpass god at samboeren kan slippe en fis i bilen, sitte der i 5 minutter for så å gå inn i huset og jeg vil kjenne fise-lukta! I`m blessed! Når man lider av "ekstremt god luktesans" så vil det alltid være utfordrende å være rundt streng odør, så la meg få lov til å ta opp temaet DEODORANT. Deodorant er en fantastisk oppfinnelse, godlukt på tube som du smører under armene med målet om å ikke ødelegge dagen for de rundt deg. Det er ikke alle som finner din kroppsvæske like interessant som du gjør selv. Hvorfor er det så mange som ikke kjenner at de selv lukter? Jeg skjønner det ikke, jeg mener når du utsondrer en blanding av blåmuggost og bauen på en reketråler så må det vel rive litt i nesa di også? Det gjør ihvertfall det i min! Grunnen til at jeg fikk bil-lappen var ikke for å komme raskere frem, nei, det var for å slippe å sitte ved siden av illeluktende mennesker på bussen! For av en eller annen grunn er det alltid den ny-trente, den urenslige eller den med ekstrem væskedannelse som havner på siden av meg! Og ingenting slår ferie-følelsen som å sitte i et fly i 6 timer, i midten av to svette menn en sommerdag i juli - been there, done that! Hva gjør man i sånne situasjoner? Jeg sitter med nesa nedi genseren og tenker "kan jo hende at jeg klarer å la være puste med nesa og bare puste med munnen?" Men da SMAKER det jo plutselig svette i munnen min! Jeg har ved enkelte anledninger gått til innkjøp av små duftlys som jeg har med meg i håndbagasjen til å lukte på. Tandoori-svette blandet med "creamy vanilla" er ikke en god kombo, men man overlever turen ihvertfall! Så kjære deg som tenker: "jeg dropper deodoranten i dag" - NEI! Tenk på dine omgivelser, tenk på oss som lider av "ekstrem luktesans"! Jeg skal gi deg et tips helt til slutt: det er alltid ta 3 betal for 2 på deodorant-sticks i taxfreen, så gjør deg selv og alle oss andre en tjeneste: KJØP 6!

Ta 3, betal for 2!

Likes

Comments

Jaja, så var det "sommer" igjen da - i slutten av mars, ikke begynnelsen av juni sånn som man hadde beregnet med tanke på den berømte "Sommerkroppen 2017!" Selv om jeg hvert eneste år prøver å tvinge kroppen min til å bli en SK17-body, må jeg bare innse at jeg kommer aldri lenger enn til VÅRKROPP! Men når våren/sommeren allerede har kommet, og man sitter der med vinterkropp - ja da kommer sommeren litt brått på!

og når sommeren kommer, da er det jo obligatorisk å få håret i tutt, hive av seg klærne, strippe helt ned til den usmakelige,hudfargede brystholderen - for fjorårets bikini er selvfølgelig blitt litt for trang! Du setter deg i solveggen og venter i spenning på den røde fargen som skal poppe opp - alt er bedre enn hvitt! Mens kroppen steker, så kjenner du at dobbelthaka får krampetrekninger av å ligge i spenn mellom den ordentlige haka og brystkassa. Og mens man venter på å se et snev av skille fra bestemor-bhen, får man god tid til å studere seg selv fra topp til tå. "Se det! Et langt hår på brystvorta!" "Oi, visste ikke at legghårene mine var blitt sååå lange..!" "Så jeg har fått rynker på tærne også nå ja, det var jo stas!" Det var bare en ting å gjøre etter ti minutter i "strandet isbjørn-modus" på verandaen: krype inn igjen i den mørke sofakroken, dra teppet over dobbelthaka, drømme om at sommeren kommer i juni og at alt dette bare var en luftspeiling..!

Likes

Comments

I dag har det vært tur-dag på Sørlandet og shorts-sesongen har tydeligvis startet! Blir nok mange egenmeldings-dager på enkelte arendalitter de neste dagene ja, for såå varmt var det faktisk ikke.. For de interesserte ser det ut til at dongerishorts og DUN-JAKKE er årets vårmote - kjenner jeg ikke er helt klar for den altså, men hver sin lyst..!

Voksne, gamle, unger og ikke minst HUNDER! Hadde tatt beina fatt i dag. Jeg er jo ikke spesielt glad i hund, men eier nå denne lille krabaten. Pga at moren hans var av den litt billige sorten og klasket til med en chihuahua, så fikk jeg denne til halv pris. Jeg har jo alltid vært glad i å gå på salg, men kan vel si at dette var et klassisk bom-kjøp. Mange syns det er koselig å gå på tur med hund, men jeg syns heller det er stressende. MAN KOMMER JO ALDRI NOEN VEI! Han gjør jo ikke annet enn å snuse på ekskrementer, urin og anal-kanalen til andre firbeinte. Og det er jo rimelig kleint når man møter på en annen hunde-eier og vi begge står der og ser på at hundene lukter hverandre bak..! Hva snakker man om da? "Åhåi, skal si, må være mye snacks oppi det daim-krysset der!" NEI! Eller den klassiske: "Hvilken rase er det?" Hvordan havnet jeg i denne mingle-situasjonen med andre hunde-eiere? Alt jeg vil er å gå i fred med musikk på ørene, og ikke snakke, for med min elendige kondis har jeg nok med å PUSTE! Så jeg beklager kjære hunde-eier, men jeg DRITER virkelig i hvilken rase hunden din er! Jeg kan ingenting om hund, jeg ser ikke forskjell på Lady og Landstrykeren engang, så slutt å se så fornærmet ut når jeg ikke spør deg om hva slags avkom du går rundt med i bånd..! La meg bare få høre på Kygo sin nye låt i fred og dra hunden min etter meg på en såkalt "tur".

Meg når jeg går på tur UTEN hund! 

Likes

Comments

Fredag ble en hektisk dag med filming, redigering og hjemmekontor, så blogginnlegget ble litt utsatt, men her er det!

Jeg har lenge hatt lyst til å lage en parodi på Norske Talenter, og i går kom den til livet! Noen kan kanskje føle at karakteren minner om noen..? Dette er første gang jeg lager film med et bra kamera, Sony 5000, og jeg er superfornøyd med både bilder og filming på dette kameraet! Litt dyrt, men samler du opp noen panteflasker over en cirka 5 års tid, så har du også råd til det...! Evt. slutter å drikke brus og bruker pengene på et kamera istedet.. Hilsen hun som hadde tre hull og syreskader på tennene ved sist tannlege-besøk - SCORE!

Sneek-peak fra filmen, sjekk ut på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wjxKWgDwl9M&t=8s
Hjemmekontor: Hvordan det ser ut på blogg VS Hvordan det egentlig er!

Så var omsider 10 timer med filming og redigering unnagjort og det ble HELG! For en deilig følelse! Da er det bare å vrenge av seg bh-en og slippe beverhalene fri! Når du i tillegg har gått rundt med to kilos innlegg i bh-en for å klare å lage en helt ok parodi-film, så føltes det ekstra deilig å kvitte seg med den tvangstrøya! Samboeren mekket taco, mens jeg mekket film- det kan jo ikke bli bedre enn det, jeg mener bh-fri OG en mann som lager mat, snakk om lykke!

Den ultimate helge-følelsen?

Likes

Comments

Kom meg på trening i dag, kom meg på trening i to forskjellige sokker. Der inne i det svette lokalet hvor alle matcher med den nyeste Nike vår-kolleksjonen, der kom jeg, med forskjellige sokker! Ikke akkurat "dagens outfit" i manges øyne, men jeg var stolt av antrekket mitt, jeg gikk nemlig med "Rockesokker"! I dag er det den internasjonale dagen for Downs syndrom og "Menneskeverd" markerer dette med kampanjen "Rockesokk". Budskapet med å gå med to forskjellige sokker er for å vise at du setter pris på forskjeller, at vi alle er forskjellige. I dag fikk jeg kjenne på det å få rare blikk. Sånne blikk som så utrolig mange i samfunnet vårt får, de blikkene som sier at du er annerledes. Mennesker med Downs syndrom blir i mange land sett på som "ikke bra nok", og det er i enkelte land lov til å abortere bort foster på grunnlag av at de har et ekstra kromosom. Man blir altså kjent med diagnosen og velger da å ikke bli kjent med barnet. Jeg er utdannet vernepleier, og jeg mener at det er så viktig å se MENNESKER, ikke diagnoser. Hvem er mennesket bak masken, hvem er du der inne - der inne i hjertet ditt?


En ting jeg har lært i mine 30 år som menneske er å ikke la noen få lov til å bestemme hva jeg skal mene om andre. Jeg velger også bevisst å ikke høre på rykter og baksnakking, jeg vil danne mitt eget inntrykk av menneskene jeg møter på min vei. Et førsteinntrykk sitter så sterkt, og den opplevelsen skal jeg få lov til å lage selv. Hadde jeg i min jobb og hverdag møtt mennesker med andres øyne og andres holdning, ja da kan jeg med hånden på hjertet si at jeg hadde gått glipp av mange fine opplevelser! Mennesker med Downs syndrom har et hjerte som er fylt med glede og entusiasme. De kan glede seg over de minste tingene i livet, ting som de med "dagens outfit" og Nikes matchende vårkolleksjon ser på som "ingenting". Vi har mye å lære av alle de forskjellige menneskene i samfunnet vårt, og vi er alle like mye verdt.

I`m rocking this outfit!

Likes

Comments