Härliga bilder med skönt folk! Love that night, mycket hände den kvällen!

Jag har inte gjort så mycket dessa dagar, så har inget och skriva. Men det löser sig nog snart. När jag kommer tillbaka, kommer ni inte bli missnöjda<3

Kärlek puss<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja alla

Vad ska jag börja med? Att jag drack så mycket så att jag missade jobbet dagen efter, eller att jag fortfarande känner mig bakis efter 2 dagar.

När jag tänker efter så vill jag helst skippa och tänka på det, för jag var helt ute ur denna värld i Onsdags.

Ja, men jag ska försöka springa ur mig all alkohol man druckit under en sån kort tid! Ja, hoppas att ni me har festat ordentligt!

Glöm inte och kolla in på bloggen sen! Deep talk på gång :)

Kärlek till er!!!!

Bless<3 <3 <3


Likes

Comments

Hej alla min kära läsare!

Jag vill börja med att säga ett jävligt gott nytt år till er alla!! Jag är glad över att starta det nya året med mina kära vänner, hoppas att ni med har det bra.


MEN dagens ämne idag handlar om förhållande mellan två personer som älskar varandra. Har ni märkt att folk runt om kring bryr sig mer om dig när du är i ett förhållande. Alla har plötsligt börjat bli din vän, rådgivare. Men när du inte har ett förhållande ingen bryr sig om dig.

Dagens förhållande består utav fyra personer.
det två som är tillsammans, ett ex som har insett vad den förlorat och gör allt för att förstöra och en vän som egentligen vill ha din bebi och hoppas att det tar slut.

I ett förhållande får man röra varandra hur mycket man vill, vart man vill och när man vill. Men man får absolut, absolut inte röra varandras mobiltelefoner.

Vad jag hatar mest är när andra försöker lösa problemen i ett förhållande! Jag ber er dra åt helvete skaffa ett liv. Låt folk sköta sina förhållanden. Ni har inget och säga där!

Tack för mig!

Älskar er mina kära läsare<3 <3

Puuusssss haaaadeeee<3 <3 <3


Likes

Comments

Tja alla!

Ja, vart ska jag börja? Idag vaknar jag upp och har drömt mig tillbaka till sommaren. Där värmen tvingar av mig all klädsel för att svalka kroppen i det kalla vattnet. Snacka om att sakna sommaren!

Idag har jag inte gjort så mycket, vet inte varför min dag har varit så seg. Det kan bero på att jag har så mycket inplanerat den här veckan! Planering om nyårs festen ska firas hemma eller på krogen. Så jävla svårt asså, men jAg bjuder alla mina läsare till min hemma fest om det blir av. Det kan ni lita på!


Tänkte skriva om dagens förhållande senare ikväll. Så alla som är ovett förhållande borde läsa mitt inlägg ikväll! Det kan hjälpa!

Haaaaaade<3

Likes

Comments

Underbar dag

Idag har jag haft en härlig dag där allt har gått rätt och allting känns kul.

Jag började med att sova till kl 13:00!! Då min käraste kompis väckte mig. Jag trodde visst att han var min lille bror. så jag började strängt skrika och gapa. Stackarn vart ju skit rädd. Snacka om djup sömn!

Efter en slö frukost gled jag iväg på en löp runda vilket jag ångrar att jag gjorde. Men det kändes som att jag skulle dö . Gud tur att jag är vid liv! För att tisdagen har mycket och bjuda på. Det är ganska skrämmande att jag inte orkade och springa idag. Jag tränar 2-3 gånger i veckan, att springa en runda på 4;5 ska inte vara några problem!

Det hela verkade lite läskigt tycker jag..

Ha en bra dag

Bless<3 <3 <3

Likes

Comments

Tja tja tja:)

Alla mina kära läsare, är ni redo för att tävla mot varandra och vinna fina priser? Är du en dålig förlorare och älskar utmaning så ska du fan i mig delta!

Okej let's go, så här lyder reglerna för att tävla.

Svara på frågan och motivera varför du skall vinna , så är du med och deltar!

fråga: vem är Sveriges största profil

1: Kungen

2: Zlatan

3: Kronprinsessan


Kommentera ditt svar och motivera varför du ska vinna!


Lycka till nu!!!!

Puss!!

Bless<3

Likes

Comments

Ikväll händer det!

Tävlingen startar i kväll alla. Jag vill att ni sprider ut ordet nu. Alla får vara med och tävla, bäst av allt så finns det ingen åldersgräns! Så nu behöver jag bara fixa i ordning frågorna till tävlingen och det som behövs för att tävlingen ska gå igång! Var redo för att tävla om exklusiva saker ikväll! Puss vi hörs ikväll.


Likes

Comments

Hej alla mina 2dollarbills läsare!

Det är så att jag har bytt blogg namn och blogg plats på grund av att min skola var på hälen och höll på jävlas. Men nu är det dags för er och börja följa mig här på nouw!

Älskar er!

Puss

Bless<3<3<3


Likes

Comments

Tja på er alla! Jag hoppas att alla har haft det ljuvligt under julen! Nu siktar vi mot nyårs firandet!

Hej på er!

Många tjejer som jag känner har vart lite på mig och sagt att jag är en kvinno förtryckare och inte har något liv. Jag pratar inte om killar och dem skulle bli jätte glada av se mig skriva om killars beteende.

Vi killar kallar alltid en tjej för hora när vi inte får sex,dejt,puss. Varför har hon helt plötsligt blivit en hora? Ja låt mig förklara.

Jag respekterar er alla kvinnor, att jag eller andra killar trycker ner och förolämpar er verbalt så måste ni inse i vilken situation sakerna sägs. Vi killar har något som vi kallar för defensive attack. Defensive attack är det som får oss killar att hitta ett ord i våra hjärnor som kan bryta ner den personen man bråkar med. Tyvärr så är hora ett av dem starkaste och känsligaste orden vi har. Vi säger det bara när vi inte har något annat och säga för att avbryta konversationen så snabbt som möjligt, eller när vi inte får tjejen vi suktade efter.

Men innan allt detta hände så tänkte vi aldrig på att hon var en hora. Det jag försöker säga är att vi ser er som änglar och när killar inte får som dem vill så kommer ord och ting i ett och samma vrede! Vi menar inte och kalla er horor. Vi är bara lite sura och det ända sättet och skydda oss är att säga dessa ord till er!

Till er alla tjejer där ute, speciellt till mina kära kvinnliga läsare. Vi killar menar aldrig och kalla er för horor, vi är bara arga och kan inte kontrollera oss själva. Men det betyder inte att ni ska ta skit och låta oss killar säga vad vi vill bara för att vi inte menat. Folk runt om kring ska inte ha förutsägbara meningar om er tjejer! Visa att ni är ingen jävla soptunna man kastar ord i.

Jag är en av dem som har denna defensive attack. Jag är inte bättre själv, säkert värre än andra. Men en saga har alltid ett slut! Jag ska göra mitt bästa för att sluta! Hoppas att alla andra killar förstår att detta inte är en lek längre

PS: alla killar är inte likadana. Det finns dem med gott hjärta, samma sak med tjejer. Nu har jag inset faktan! Kärlek till alla mina hatare och mina kära läsare.

Haaaaadeeeee


Puss på er alla!!!

Bless <3 <3 <3


Likes

Comments

Godmorgon alla mina kära läsare!

Goood jul<3
jag är så glad och stolt över er alla som läser denna blogg! Blir så glad av att se min blogg stiga mot top 10 för varje vecka. Jag har bloggat i ungefär 2 veckor nu och ser ett jätte bra resultat! Fortsätt ni och läsa så här bra så finns det ingen tvivel på att vi når top 10 inom 1 år! Kärlek till er alla<3

Glöm inte inlägget angående dagens killar idag runt 15:00! Alla tjejer som läser min blogg måste sprida vidare till andra tjejer! För detta är VIKTIGT för er och läsa! Puss och kram!!!

Älskar er<3

Bless<3<3<3


Likes

Comments