Header

Hej igen!

Idag var det den sista dagen, för att lämna in valet till gymnasiet. Jag har valt tre val, som jag tror är rätt. Och det är det som är problemet. Jag vet inte riktigt om jag har valt rätt, Jag vill komma bort ifrån den staden jag bor i, men jag vet inte om jag har valt en för lätt linje. Om ni har läst tidigare inlägg, vet ni att jag har ganska lätt för mig i skolan. Saken är den att jag har valt handel och administration, men jag har ju meritpoängen för en mycket högre utbildning. Jag har dock många vänner som ska gå där, men också så måste man inte gå högskola direkt efter. Fördelar och nackdelar finns ju med alla linjer.

Mitt mål med min utbildning, är att jag ska kunna starta ett eget företag till slut. Jag hade tänkt mig något i stil med en klädbutik. För att kunna starta ett eget företag måste jag ju kunna lite om hur man gör, det får jag ju på handel, men kanske inte lika mycket som om jag skulle valt en entreprenör linje.

Saken är den att det är inte hela världen, om jag skulle ha valt fel. Jag kan ju läsa vidare senare i livet, om jag skulle vilja.

Tack, för att ni läste, vi hörs senare!

Xoxo - E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Jag kom på tanken att ni kanske vill veta lite mer om mig. Därför tänkte jag att jag skulle ge er 5 saker ni inte vet om mig. Om ni skulle vilja kanske jag skulle kunna göra ett till sånt här inlägg, så att ni får lära känna mig ännu mer. Vi börjar direkt!


1. Jag är faktiskt hyfsat bra i skolan.

Jag har det väldigt fuskigt för mig i skolan, eftersom jag lär mig saker väldigt snabbt. Ibland behöver jag bara kolla igenom t.ex. ett prov en gång sen kan jag det.


2. Jag är verkligen ingen morgon människa.

Nästan varje morgon försover jag mig. Det spelar ingen roll hur många alarm jag har, jag kan helt enkelt inte gå upp tidigt på morgonen. Detta är ju dock inte så bra, eftersom jag går i skolan varje dag. Men jag överlever.


3. Jag är extremt blyg när jag träffar personer som jag vet vilka de är.

Nu menar jag inte kändisar och sånna personer. Jag menar mer personer som går på min skola, men jag är inte bra vän med dom, men vi är bekanta. Jag har blivit såhär, för jag går alltid med någon när jag ska träffa nya människor. Det gör att jag har aldrig behövt anstränga mig i en konversation. Mina vänner för alltid diskussionen och jag fliker bara in när det passar. Detta måste jag dock bli bättre med!


4. Jag är en tjej som älskar motorport.

Jag har växt upp med en familj, (framförallt en pappa) som älskar motorport. Jag har liksom dragits in i det automatiskt. Detta har gjort att jag börjat köra cross, skaffat moppe och jag funderar på att ta lätt mc körkort. Jag gillar fart och fläkt och han bra teknik på att hantera fordon.


5. Jag är extremt höjdrädd och mörkrädd.

Enda sen jag var liten har jag varit sjukt rädd för mörker. Om jag skulle gå ut med soporna, så sprang jag ut, kastade i de och sprang in. Däremot höjdrädslan har kommit nu på senare tid. När jag var liten älskade jag höjder, jag klättrade i träd, enda upp till toppen. Men nu skulle jag få svindel om jag klättrade så högt. Saker som att flyga och sånt går bra, men andra saker, som att klättra skulle jag inte klara av.

Xoxo - E

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har jag haft en super lugn dag. Jag började med att gå upp, kom till skolan, där efter har jag bara haft skola. Inga prov och inga läxor, allt var bara superbra. När jag kom hem tog jag på mig myskläder och kröp ner i soffan. Jag väntade tills mamma hade blivit klar med maten och sen åt jag. Det var super gott, men jag fick inte med det på kort, tyvärr. . . 😒 Men en sak jag fick med på bild är denna supergoda smoothie som är bilder på nedanför. Ingredienserna står under bilderna.

Efter att jag druckit smoothien, tog jag tag i min hygien. Jag fick värsta rycket att fixa mitt hår, ansikte och naglar. Så jag började med att duscha och tog Silvershampoo, hårinpackning och balsam. Sen var det dags för ansiktet. Då tvättade jag ansiktet grundligt och tog en ansiktsmask för att neutralisera toner i ansiktet. Smörjde in läpparna och efter ansiktsmasken smörjde jag in ansiktet.

Då var det bara naglarna kvar. Började med att fila naglarna jämt och därefter tog jag ett nagelserum. Jag tyckte mina naglar behövde lite färg, så jag målade även mina naglar i en ljusblå färg. Och avslutade med nagelolja.

Detta har varit min underbara dag, jag hoppas ni också har haft en underbar dag. Vi hörs snart igen med ännu ett inlägg. Tills dess ha det så bra. <3

Ingredienserna är: Vaniljyoghurt, hallon, havregryn och kokos. Enkelt och supergott!

Xoxo - E

Likes

Comments

Hej igen!

Idag är det måndag, och som vanligt är alla trötta på livet. Även jag. Men just nu har jag det extra jobbigt, eftersom det börjar bli dags för alla i 9: an att välja linje på gymnasiet. Om exakt 10 dagar ska vi veta vad vi vill bli i framtiden. Alla tankar bara snurrar i huvudet, ska jag gå ekonomi, handel, stylist, eller samhäll? Och vilken skola ska jag gå på? vill jag pendla eller vill jag helst gå här i min stad?

Alla val är jobbiga och man känner pressen över att välja rätt. Man vill ju inte heller börja en helt ny skola utan någon man känner, men det är tur att dessa valen inte sabbar hela framtiden om man skulle välja fel.

Har ni valt eller ska välja, ge gärna tips!


Xoxo - E

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej igen!

Här har jag matchat ihop en outfit perfekt för det mesta. Alla kläder i denna outfit kommer ifrån NA-KD, men det är inte det enda jag har åt er från dom. Jag har även en rabattkod som lyder GRAB20 och den ger er 20% rabatt på allt förutom rea. Den gäller fram till den 31 Januari. #nakdxmetapic

Imorgon kväll kommer det ett nytt inlägg och jag hoppas att du kommer tillbaka och läser det. Ha det så bra!


Xoxo - E

Likes

Comments

Välkomna!

Denna blogg kommer vara fylld med det ena och det andra. Jag kommer dela med mig av mina tankar och känslor, men även blanda in mycket mode och skönhet. Det kommer komma upp många bilder, eftersom jag älskar att ta kort. Det kommer i stort sätt vara allt möjligt i denna blogg,

Hoppas ni fortsätter följa min blogg, så hörs vi. Bye!

Xoxo - E

Likes

Comments