JO! såhär är det, jag o´kommer ha en blogg, med vloggar ibland, främstär det vaping som gller här
Men det är också ett sätt för er som följer mig att få en bild av vem jag är och vad jag gör förutom att vejo.
För den som är intresserad självklart & jag o´kommer att skriva på engelska så att ALLA kan förstå vad som skrivs gär.
Sen hänvisar jag er gärna till min facebooksida min instagram Queenmelvape

Så här på blogggen kan det komma en hel del gnällandes HAHAl. men även recensioner på modar & juicer etc..
Jag är ju öndå en vaoequeen ha´ha


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dom flesta av oss har gått igenom det iallafall 1 gång, ett förhållande eller en vänskap, eller någon i sin familj som är destruktiv utan att ens veta det själva.
Någon som pressar ner en annan människa till botten, jag har vart där, alldeles för många gånger & jag lär mig aldrig, ALDRIG , inte en enda gång har jag lärt mig av det misstaget.
Jag fortsätter göra det, gång på gång, vänner & förhållanden.

Oftast är det ingen annan som ser det, oftast är det bara du & det vanligaste är att det tar alldeles för lång tid för dig att förstå vad det är du har runtomkring dig.
Det är först när du själv går ner dig så pass hårt att du inte har ork kvar till någonting, som du förstår vad det är som hänt & händer.

Jag gör dom här misstagen om och om och om igen.
Ingen annan ser, ingen annan hör, jag fejkar lycka & glädje, jag fejkar en bild utåt som jag vill att andra ska tro på , jag fejkar kärlek & jag fejkar mitt leende.
Ingen ser hur mycket jag gråter på insidan.
Jag skriver inlägg här, jag lägger upp bilder på sociala medier om hur lycklig jag är, hur mycket jag älskar en person.
Trotts att denna personen, dagligen trycker ner mig, smutskastar mig, behandlar mig som smuts under mattan.
Inte konstigt att ingen annan ser ? Jag får ju alla att tro att allting är bra.
Varje gång någon frågar mig " Hur mår du?" så svarar jag med ett leende, " Tack det är bra själv?" .
Men varför ?
För jag skäms, ja skäms för att jag inte insåg någonting tidigare ( speciellt efter 10 gången.... ) jag skäms för att jag låtsas som att allting är guld & gröna skogar.

Den andre, den ler utåt, skrattar & är glad, nynnar & visslar, svävar som på moln.
Tills lampan släcks & dörren låses.
Då kommer orden , avskyn, hatet, då kommer det man fasat för hela dagen, men som man samtidigt sollat bort i alla skratt & leenden.
Man får sympati för den andre , man känner med den, man ser det man såg från första början.
Men frågan är, vad jag ens såg i denne person övh från första början, då det var droger , alkohol & bråk varje dag, varje kväll.
Vi slogs, vi skrek, grät, det var kränkande kommentarer .
Redan från dag 1 . Från fucking dag 1 , ändå fortsatte jag det, ändå tillät jag mig själv att fortsätta.

Från min sida är det självdestruktivt, någonstans vill jag leva så, jag vill leva i sorg & misär, jag kan inte tillåta mig själv att må bra , jag får inte må bra.
Jag har så pass dålig självkänsla att jag tillåter andra människor spotta på mig & sparka på mig när jag ligger ner, jag har så låg självkänsla att jag tillåter mig att bli utnyttjad känslomässigt.

Jag har gått igenom så många faser i livet, jag är bara 25..
Jag har haft ätstörningar, alkoholproblem, drogproblem ( tabletter) , självskadebeteende.
Jag har haft pojkvänner som psykiskt & fysiskt misshandlat mig, jag har tillåtit mig själv att bli kallad " fet, tjock, ful, smal, äcklig, efterbliven, hora, sjukihuvudet, misslyckad " osv. listan är oändlig.
Jag har tillåtit pojkvänner att vara otrogna, ljuga för mig & gå mig bakom ryggen, jag har förlåtit trotts att jag vart krossad .

Jag mådde inte bra innan, allt började när jag var 15 , en oskyldig 15 årig tjej , en tonåring i sina värsta år, & att sedan få utstå all skit jag gjort , fram tills nu , i 10 jävla år, dagligen, att endast blivit sett som ett objekt, av människor man trott älskat en, att ha blivit sedd som en SAK , en smutsfläck.
Vad tror ni det gör med ens självbild ?
Jag kämpar med vänner , som droppar av som elefanter från ett tåg, av någon konstig jävla anledning, jag passar bara när saker & ting behövs, när hjälp behövs, när något inte är bra. För övrigt är jag den sista på listan. jag är osynlig, men vet ni vad ? Fuck er. Jag behöver inte er.

Toppen på moste så försvinner de få personerna jag älskat mest i hela världen, dom faller som dockor runt mina fötter & det krossar mig bara mer .
Orken rinner ur & jag går på det absolut sista nu, det absolut sista av den lilla energi som hållt mig upp under dessa 10 år.

Jag har kämpat mot enormt mycket, ja har blivit slagen, kränkt, spottad på , jag har bott ute, jag har levt på ingenting, jag har bott på soffor, jag har TAMEJFAN kämpat. INGEN vet vad jag har vart med om , ingen har rätt att veta allt jag vart med om, ingen behöver veta allt jag vart med om .
Men en sak kan jag säga & det är att jag kämpar dagligen med mig själv, DAGLIGEN, jag kämpar för att hitta mig själv, jag kämpar för att älska mig själv, jag kämpar för att ta mig igenom varje dag.
Jag lever för mina pojkar, dom är det absolut bästa jag gjort , det enda rätta jag gjort i mitt liv, hade det inte varit för mina 2 hjärtan så hade jag inte stått där jag står idag, jag hade inte stått såpass stark som jag ändå är idag.
Jag behöver ingen annan än dem, ja behöver inte människor runt mig som uppskattar mig, jag behöver inte folk som älskar mig, jag behöver bara dom , det är dem jag lever & andas för , det är dem jag kämpa mig igenom dagarna för. Det är dem & ingen annan !

- Min poäng med inlägget är att vi alla bär på en ryggsäck, vi alla kämpar dagligen, sluta va egoistiska, sluta snacka skit om något ni inte har en jävla aning om !
Ni kan inte kolla på mig & tro att ni känner mig. Ni har inte aning om vad jag gått igenom under mina 25 år i livet, ni har ingen aning om vad jag gick igenom innan dessa 10 år ! Ni har ingen aning om vad jag kommer att gå igenom i framtiden.
Ta istället tag i handen på den person du har bredvid dig!
Skicka ett sms, ring ett samtal , till den där vännen du inte hört av dig till på länge, visa att du finns där å bryr dig..... uppskatta dina nära. & för helvete, VAR SNÄLL ! & tro inte på alla gulliga statusar, på alla glada leenden! 

Likes

Comments

​Visste ni att även kläder kan vara icke veganska ? 
Att byxor kan vara gjorda av äkta skinn, att skor är äkta läder & att även limmet i skor kan vara gjort på djur? 
Här är några "fejk" produkter som är 100% veganska ! Men ack så snygga! 
I could die for those pants!!!! omg.. 
Allt är länkat nedan för den som är intresserad . 

:*

Likes

Comments

Jag tjatar om det, jag skriver om det om & om & igen, men jag kan inte sluta .
För den kärleken jag har till mina barn den kärleken går inte att beskriva, den går inte att förklara i ord, den går inte att beskriva.
Den får en att känna sig otillräcklig, som att vad man än gör, kan man aldrig göra allting perfekt.
Den smärtar, den gör ont, den syns på utsidan & den känns på insidan.

Jag älskar mina barn, mer än livet självt & jag kommer ALLTID att sätta dom i första hand, före mig själv, före någon annan. Före alla andra.
Den kärleken, den startade innan jag ens visste vilka dom var, innan jag sett dom, eller känt dom, innan jag ens förstod att jag bar på något så underbart.
Det är en kärlek som brinner, som aldrig kommer att försvinna.
Den dagen jag fick er i min famn första gången, den dagen förändrade mitt liv, 2 gånger om !

Efter jag fick min stora son, var jag så rädd , jag var så rädd över hur jag någonsin skulle kunna älska ännu en person lika mycket och på samma sätt som jag redan älskade honom.
Hur skulle jag kunna dela denna speciella intensiva kärlek med ännu ett barn?
Men min rädsla försvann såfort jag fick upp Noel i min famn, kärleken bara växte & delades upp mellan mina söner , samma storlek men dubbelt upp!
& jag vet att kärleken går att dela återigen om så skulle bli.

Jag ser mig själv i mina barn, men jag ser även delar av deras pappor & sig själva, dom är ju egna individer. & jag älskar dem individer som dom håller på att bli, så glada, så pratiga, så framåt & dom vet så väl vad dom vill <3 , jag är så stolt & jag ser framemot varje dag tillsammans med dom.
Mina små monster , Mina fina killar , mina stora kärlekar i livet !!!! Ni är mitt allt & att få kalla mig för eran MAMMA , är det BÄSTA i livet , det absolut bästa!!!!!!
Jag kommer aldrig ångra att jag gett er liv, att jag har er i mitt liv, att jag får dela nästan varje dag tillsammans med er, se er växa & lära er saker .
Ni är allt för mig nu är anledningen till att jag lever idag, ni är anledningen till att jag står på mina ben & kämpar mig igenom varenda dag ! & ni är anledningen till att jag alltid kommer fortsätta kämpa, aldrig ge upp! & NI är dom som sätter standarden på mitt liv, ni sätter ribban på vilka människor jag vill ha i mitt liv, som jag vill ha nära.
Ni är det dom avgörande faktorerna i allt i mitt liv från den dagen ni föddes & för all framtid!
Mitt hjärta kommer alltid ligga hos er, min kärlek kommer bara att växa mer för varje dag.

Tack för att ni förgyller mina dagar , tack för att ni finns <3

Likes

Comments

I don't get it .
Men det är nog fler än jag som inte gör det...
Hur kommer det sig, hur i HELVETE, kommer det sig, att brudar alltid sitter & klagar & gnäller på "hur elaka andra tjejer är" , hur tjejer ska "hålla ihop" , "stå upp för varandra" blablabla.
När tjejer ändå är dem absolut ELAKASTE på jorden ?
Dubbelmoralen haha and the logic ?

Jag är en sån tjej som gör allt i min makt för att berätta för andra tjejer hur bra dom är, att dom är fina, jag pushar & stöttar , jag trycker inte ner någon, jag är inte elak.
Ändå får jag alltid någon typ av skit? Haha ..
En kommentar på facebook - tydligen är jag en bitch.
En kommentar på bloggen - Jag har attitydsproblem
En kommentar på någon random bild - Jaha .. man får inte kalla en annan tjej för " fett snygg" för då är man sarkastisk ?

Alltså . haha . WHAT ? Tjejer är det snyggaste, sexigaste, finaste könet!
Honestly , i love girlzzzzz !
Jag kollar på tjejer på stan, inte för att dom ser konstiga ut, snarare tvärtom, jag älskar hur tjejer ser så olika ut, hur alla har olika stilar, olika frisyrer, sminkningar . You freaking name it!
I LOVE GIIRLLLZZZZ .
Men när man är snäll & ärlig, så får man skit , sen sitter samma brudar å grinar över hur andra tjejer e elaka ? HAHA .. come on .. Lär er att taemot när en annan tjej säger något fint & snällt istället, så skall ni se att världen är annorlunda än din bild av den.

Själv skiter jag i om en kommentar är sarkastisk eller ej , skriver / säger någon till mig " shit vad snygg du är" . "gud vilka fina skor" . " vart har du köpt den där toppen?" osv.
Så tar jag det ALLTID som en komplimang, jag blir inte arg, eller elak gentemot den bruden.
Hell no . you like me ? i like you

​MAKE LOVE , NOT WAR
​✸

Likes

Comments

Det finns så jävla mycket jag skulle kunna skriva & säga angående detta, men orden kommer liksom inte fram, just för att det är så sjukt mycket.
Men, jag kan inte längre kalla mig själv för Vegan, av måååånga anledningar & jag är inte en falsk person, jag är inte en person fylld med dubbelmoral, så därför väljer jag istället att leva som Vegetarian.
Men jag kommer fortsätta kämpa för djurens rätt, jag kommer inte köpa djurtestade produkter i den mån jag kan, jag kommer fortfarande leva efter det målet att kunna leva livet som 100% vegan.

Men så många faktorer gör att jag just nu väljer bort den stämpeln, då det är sååå mycket jag inte håller med majoriteten av veganer om & det är saker jag stöter på dagligen, jag måste fortfarande kunna vara JAG , leva mitt liv, prata som jag vill, om vad jag , ha mina egna åsikter, inte någon annans.
Förstår ni?

Jag kommer fortfarande se mig själv som Vegan, men inte kalla mig för det .
Då det för mig blir så fel!
Veganerna i sig får självklart ha sina åsikter & synpunkter på saker & ting , men jag vill inte hålla med om alldeles för mycket , så det går emot det mesta jag står för .
Jag är en person, du är en person , ni är en person. Du är du .

I videon förklarar jag liiite mer, men inte fullt ut, utan jag kommer göra en längre video , mer ingående i varför jag valt det jag gjort.

​Glöm inte att kolla i HD


Likes

Comments

​JAG BLIR FAN GALEN PÅ RIKTIGT!!

Hur kan en människa sitta & gosa med en hund för att sen gå in i köket & steka en gris!?
STEK DIN J*VLA HUND ISTÄLLET !
För ni visste väl att vi är såpass nära grisar att vi kan använda deras blod i vårat blodsystem för att rena ? 
Att vi använder grishjärtan vid transplantationer & grislungor ? Det visste ni va? 
Förstår ni, hur nära vi är med andra arter.

Kossor leker, dom har barn , dom har känslor , dom känner kärlek & tillit. 
ALLA DJUR GÖR DET!
Så vad skiljer oss egentligen från djuren? Jo, vi är av olika arter, precis som kossan & hunden, så lika! Allihopa, vi har hjärnor att tänka med, hjärtan att känna med, mun att äta med , röv att skita med, vi får barn , vi lär våra barn om livet, att gå , att kommunicera.
Kossor, hundar, grisar, katter, kycklingar, ormar . YOU FUCKING NAME IT! 
Alla älskar mys, närhet, kärlek. Att busa , att bada , dom känner tillit. 
Så varför äta den ena men inte den andra? 
Varför dricka det ena djurets mjölk, men inte det andra?
Varför är det så jävla hemskt när en hund blir illa behandlad, men inte en ko ? 

Hur F*n är människor funtade i huvudet!? 


Nej.. fyfan.... Vidrigt ... 

Likes

Comments

Likes

Comments

​Sitter i soffan med ungarna på varsin sida om mig &  innan "mina minnen" dök upp på facebook-avisering på telefonen så var mina tankar på ett hyffsat glatt men stressigt ställe.
Kikar in på minnena då det är grymt skoj att se tillbaka sådär vad man skrev för några år sedan..
De flesta minnena var bra , mysiga, mycket julbak & julmys , men även mycket ledsamt.
Dessa 2 bilder är från den 2 december 2014. En tidpunkt i mitt liv då jag mådde som sämst, & tänk vad ett litet leénde och några updateringar på facebook kan lura alla.
Här var jag hemlös, bodde på en soffa & kämpade mig igenom vardagen med ett brustet , krossat & sönderrivet hjärta.

Här hade jag för sista gången blivit sviken & huggen i ryggen , sista gången för året 2014, sista gången någonsin. 
Jag grät hela dagarna här, jag spydde efter måltiderna & jag kunde inte sova, eller så sov jag hela tiden. Den enda lilla glädje jag hadfe i livet där & då , var mina barn & min familj som hjälpte mig. 
Varje dag kändes som 1 år , varje sekund på dygnet rev sönder mig mer & mer . 

Tänk vad mycket som händer på 1 år, tänk hur sönder & trasig man kan vara & på bara 1 år kan allt vända som en hand. 
Jag är lycklig idag, jag har mitt hem tillbaka, jag har mina barn runt mig, jag har Fredrik vid min sida , jag har min älskade familj, jag ser ett starkt ljus i tunneln & mållinjen är inte alls långt borta längre. 
Jag mår bra <3 så jävla bra! 
Jag är tacksam varje dag. 
Likes

Comments

Blev en till liten snabbvideo igår där jag visar lite vad jag äter till frukost & lunch.
Tanken var en längre video med både middag & lite "snacks" , men , när jag hämtade barnen så var en av dem extremt grinig , haha , så hade inte varit någon höjdare att spela in då!

Sen får jag återigen be om ursäkt för den sjukt kassa kvalitén, jag förstår inte riktigt varför jag inte får upp videon i 1080 !!??
& angående ljudet, så väntar jag på en mick ! Så snart blir det bättre skall ni se!

Glöm inte att följa min kanal & släng gärna in en kommentar vad du tycker, kan jag förbättra något? Har du tips på frukost? Eller lucnh / middag?
Kommentera gärna med förslag, det behöver inte vara veganskt då ALLT går att göra om till vegan!Likes

Comments