Header

Tanken idag var att jag skulle gå upp tidigt, gå till gymmet vid sju och sedan gå till biblioteket och plugga i några timmar. Men det blev inte riktigt så. Istället vaknade jag och kände mig krasslig i halsen, så jag fick stanna hemma. Istället kröp jag ner under täcket i soffan, men min myströja och en kopp kaffe. En fördel med att vara student är att man kan skriva sina arbeten hemma också, även om man är förkyld, Jag hade i alla fall "Vänner" som höll mig sällskap på tvn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Våra liv har haft ganska full fart det senaste så vi har helt glömt bort att skriva om när vi sågs för att fira Iselins födelsedag. Då jag tänkte att jag skulle göra det nu!

Emma, Iselin och Sally kom ner till mig och Elsa i Trollhättan för att ha en tjejkväll och fira Iselin. Vi lagade hamburgare, drack drinkar och såg på serier. Old school tjejkväll + drinkar. Sally snodde Iselins rampljus lite då alla ville gosa med henne. Men jag tror inte Iselin hade något emot det. Så man kan nästan säga att Pink Ladies har en ny liten medlem!

Likes

Comments

Tjolahopp! Och där var det året borta och nu har redan en månad gått på 2018. Helt sjukt vad tiden bara flyger förbi! 2017 var lätt ett av de bästa åren hittills och det är mycket tack vare mina pink ladies, ni äger tjejer! Här är mitt år tillammans med dem i bilder.

Likes

Comments

Mitt 2017 har varit en riktig berg och dal bana! Men tack vare fina vänner, bland annat mina Pink ladies så har mitt år haft många toppar. Här är några bilder från mitt år!

Likes

Comments

Mitt 2017 har varit väldigt kul och spännande, dock inte gjort allt som jag ville men det blir de ändring på iår.

kan inte mer säga än att utan dessa människor att spendera året med så vet jag inte vad jag annars hade gjort.

Likes

Comments

I år var ett riktigt bra år tycker jag, med några dalar men höga toppar! Jag har fått spendera mycket tid med både familj och vänner men öven lärt känna en och annan ny kompis. Många minnen, mycket skratt och ännu mer bilder!

Likes

Comments

För några veckor sedan så bakade jag och Elsa pepparkakshus och rocky roads. Men av någon anledning så glömde jag lägga upp det... Men de kommer några bilder nu istället! Det blev i alla fall goda rocky roads haha. Vi drack också glögg och hade det väldigt mysigt med ansiktsmasker.


Mitt pepparkakshus är de två små och Elsa har gjort det som är "under konstruktion".

Likes

Comments

såg att iselin gjorde en liten lista på sina bästa julfilmer.. så jag tänkte dela med mig av mina. Jag är ingen höjdare på att kolla på film men nu under julen blir det extra mysigt.
även om jag inte hinner se alla filmer varje år så ser jag iallafall till att Polarexpressen blir sedd för de är min absoluta favorit. Den är både mysig men ändå spännande vilket jag gillar ♥️
de var allt för mig. Byyyyiiieee

Likes

Comments

Kommer du ihåg när du var liten, hade jullov eller det vara bara helg och julen närmade sig, och du hade inget bättre för dig än att se på tv? Det minns då verkligen jag! Även om filmerna inte i sig var/är så särskilt jättebra så skapade/skapar de alltid en sådan härligt julstämning i själen. Här är mina top 10 favvo julfilmer, både nya och gamla favoriter! 

Likes

Comments